Doritos paketlerinde subliminal mesajlar

Subliminal mesajlar'ın bir başka örneğini doritos paketlerinin birinde görebilmeniz mümkündür. Buna uzun zaman önce rastlamış ve sizlerle paylaşmak istemiştim. Doritos paketinde görsellik olarak domatesler konulmuş. Bu domatesler ikiye bölünerek, iç kısımları görülebilecek şekilde bilinçaltı telkini yapılmaya çalışılmış. Domateslerin birinde bariz şekilde haç işareti işlenmiş. 

Normalde hiçbir domates ortadan ikiye bölündüğünde haç işaretine benzer bir tablo karşınıza çıkmaz. Zaten normali resimdeki diğer domateste gözüküyor. Bu telkin sayesinde insanların farkında olmadan hristiyanlığa sempati duymaları hedeflenmiş.

Bildiğiniz gibi islam dini Amerika ve İsrail başta olmak üzere bir takım ülkeler tarafından dünyaya terörist gibi bir imaj uyandırılmak isteniyor. Bu sayede insanların islam dinine girmeleri engellenmek isteniyor ve nitekimde kısmende olsa başarıya ulaşıyor. Bu subliminal mesajlar planın işlemesinde büyük rol oynuyor..

Doritos paketlerinde subliminal mesajlar

9 yorum:

  1. buradaki ve youtube'da ki diğer yayınlara baktıktan sonra gözüm her yerde bir ley arar oldu !! Oldukça rahatsız edici yoruldum nerde ne var diye bakmaktan :) bir yandan da iyi oldu tabi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yıllardır illuminati, subliminal mesaj telkin, zihin kontrolü gibi konuları araştırıyor ve bilgi sahibi oluyorum, buna rağmen daha bilmediğim birçok telkin yöntemleriyle karşılaşıyorum. Daha neler var neler, bu güçler bizi kontrolü altına almış, en mahrem konularımıza kadar girmiş çoğumuzun haberi dahi yok..

      Sil
  2. Domatesleri ortadan kesince gerçekten haç şekline benzer şekil çıkıyor:) ama kimsenin domates böyle diye din değiştireceğini sanmıyorum:) her şeyden şüphelene şüphelene sonra paranoyak olmayalım:)

    YanıtlaSil
  3. Bir dometesi keserseniz aynı görüntüyle karşılaşırsınız ya... Domates hristiyandır yemeyin diyenlere dönmemek lazım.

    YanıtlaSil
  4. gerçekten çok iyi, benim sayfama da beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. Doritos aldigimda paketi acip tabaga dolduruyorum paketi atiyorum uzerine bakmiyorum bile,zaten paketin renginden neli oldugunu anliyoruz :D

    YanıtlaSil
  6. Erdi dostum , sanırım sende benim gibi yaza yaza delirdin :D

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.