Fırıldak Ailesi subliminal mesaj rezaleti

Star TV’de yayınlanan ve çizgi film alanında Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Fırıldak Ailesi’nin bir bölümünde şok bir görüntü ortaya çıktı. Dizide subliminal mesaj rezaleti yaşandı. Dizinin başrol karakteri Sabri bir bölümde hastane raporları karışmış ve bu nedenle kendini ölmek üzere zanneden bir aile babası olarak izleyici karşısına çıktı.

Bu durumun getirdiği gerginlikle mücadele etmek isteyen Sabri’nin başvurduğu Psikoloğun, yüzünde çıplak kadın figürü bulunan bir karakter olduğu görülüyor. Çıplak kadın sağ elini başının arkasına atmış bir pozisyonda işlenmiş. Psikolog yaklaşık 1 dakika boyunca tavsiyelerde bulunuyor ve çocuklarımız bu süre zarfında çıplak bir kadını bilinç altına kaydediyor.

Siz ebeveynlerin vereceği terbiye öncesi çocuklar, bu anlayışlarını çizgi filmlerden almış oluyorlar. Belli bir yaşa geldiklerinde sizin telkinleriniz hiç bir işe yaramayacaktır. Belkide çocuklarınız ergenlik çağına uyuşturucu, şiddet yada sex düşkünü biri olarak girmiş olacak..

Tehlikenin farkındamısınız?
Fırıldak Ailesi subliminal mesaj rezaleti

4 yorum:

  1. Valla şaşırdım, acaba özellikle bir şeyler aramaya mı başladık subluminal mesaj bulmak için?:) şöyle ki, ben tam iki halı, bir de yolluğumu desenlerine bakarken yaratık gibi korkunç gözlü mözlü şeyler gördüğüm için komşuma verdim, (verirken dobra dobra sebebini de söyledim, hani kadın kedisi çiş kaka yaptı o yüzden veriyor sanmasın diye:) çünkü kedi besleyen birisi değil kedilerin sadece kum kutusuna tuvalet yaptıklarını nereden bilsin) o gün bugün DESENSİZ halı, yolluk alıyorum. Ama şimdi bu doğru bir şey mi? Belki de bendeki bir anormallik / tuhaflık bir yerden sonra her baktığımız şeyde bir şeye benzetmek pekala mümkün diye düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  2. Müjde Hanım'ın değindiği nokta pek çok kişinin aklından geçen bir şey aslında. Ama bu blogda gördüğüm fotoğraflar, gerçekten mesaj içeren görselleri barındırıyor kanaatindeyim. Algı açılınca, her şeyi bir şeye benzetme semptomları gösteriyor insan belki, ama bu durum algıda seçicilik de olabilir. Ben blogun sahibi arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  3. ben her yerde arıyorum ne yalan söyleyeyim ve bazen kendimi zorluyorum gibi geliyor ama bir şeyler çıkıyor gerçektende

    YanıtlaSil
  4. aaaa vay vay, ben şaşırdım şaşırmaya devam ediyorum

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.