Erol Büyükburç, Sanki Bir Aşk Çeşmesi Bilinçaltı Mesaj

Herkese merhaba arkadaşlar, subliminal mesaj paylaşımlarımda farkettiyseniz  bazen geçmişten bazen ise günümüzden örnekler veriyorum. Bu paylaşımımda yine geçmiş yıllara uzanacağız. Türk Pop müziğinin ilk starı olarak kabul edilen ve duayen olarak tanımlanan sanatçının geçmiş yıllarda çıkarmış olduğu bir albümde, kapak resmi olarak bakın neyi uygun görmüşler. 
Adına "Aşk Çeşmesi" verilen o kapak resmi.. 
Yani aşk çeşmesi erkeğin cinsel organı öylemi? Burada açıkça oral sex mesajı veriliyor. Kadınlarımız birer sex objesiymiş algısı uyandırılıyor ve böyle aşağılanıyordu. 

Bizide doğuran bir kadın değilmiydi? Bizi doğuran kadına saygımız bukadarmıydı? 

Cennet annelerin ayakları altına serilidir diyen, Ashabım! Kadınlara iyi davranmanızı tavsiye ediyorum. Vasiyetimi tutunuz. Zira onlar sizin idarenize ve himayenize verilmişlerdir. diyen bir peygamber ümmeti olan bizler nasılda bu oyunları göremez olmuştuk..

İşte tamda o yıllarda subliminal telkin yöntemi oldukça fazla kullanıldı fakat bizim insanımızın bu konuyla alakalı çok fazla bilgisi yoktu. Çok nadir olarak bilinen bu konu, siyaset liderlerinden biri tarafından dillendiriliyor ve sadece birkaç kişi tarafından ise kapalı ortamlarda gündeme getiriliyordu. Şüphesiz Türkiye'de bunu dillendiren tek lider Necmettin Erbakan oluyordu. Bunun çok tehlikeli bir operasyon olduğunu, insanlarımız üzerinde yapılan dini tahribata ve yakın gelecekte yozlaşmaya götürdüğünü o günlerde sık sık anlatıyordu. İnsanlarımız subliminal mesaj telkin yöntemleriyle özünden ayırılıyor ve üst akıllar diye tabir ettiğimiz kendilerini dünyanın efendileri, sahipleri zanneden kişiler tarafından yeni kimliklere sokuluyorlardı. Zamanla bu anlatımlar medya tarafından sansüre maruz kalıyor ve neticesinde üst akıllar tarafından saf dışı bırakılması kararı alınıyordu. Bu karar 28 şubat 1997 de hayata geçiriliyor ve darbe yolu ile işlem tamamlanıyordu. 

Neyse kısa kesmek istiyorum, bunların sonucunda operasyon Türk insanı üzerinde yoğunlaşıyordu. Bunlara en somut örnek, Sertap Erener'in 2003 te eurovision şarkı yarışmasında birinciliği getiren o meşhur piramit ve tek göz ( illuminati) karaografisi oluyordu.
sertap-erener-everyway-that-i-can

Kimse oyunu biz kurduk ve kazandık zannetmesin, onların bir hesabı varsa yüce ALLAH teala'nında bir hesabı var. Bizim için 1 kişide 1 kişidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.