Katy Perry - E.T. ft. Kanye West

Merhaba arkadaşlar Katy Perry - E.T. ft. Kanye West isimli libinden örnekler vericem sizlere bugün. Dünyaca ünlü şarkıcının tüm klipleri olay oluyor bildiğiniz gibi. Bu şarkıcının dünyada bu kadar popüler olmasının tek sebebi dünyayı yöneten güçlerin emrinde olmasıdır. O da diğer popüler şarkıcılar gibi illuminati örgütünün bir üyesi. Katy Perry kliplerinde dünyaya subliminal mesaj aşılıyor.

Katy Perry - E.T. ft. Kanye West klibinin 3:49 saniyesinde durdurun, bu anlık geçişte karşımıza çıkan subliminal mesaj.


E.T. ft. Kanye West  isimli kilipte bu sahne iki defa işlenmiş.

Bir diğeride 3:52 de klibe gizlenmiş. Eski bir filmden alıntı.

Bir diğer sahnede ise maymunlar karşımıza çıkıyor.

3:53 saniyede klip içerisine gizlenmiş..

Klip izlenirken bunlar ilk anda fark edilemiyor, zira saniyenin onda biri kadar zaman diliminde verilip çekiliyor fakat bilinçaltı kaydetmeye devam ediyor. Bu sayede klibi şimdiye kadar sadece youtube üzerinden izleyen 341 milyon küsür kişiye sex yapması gerektiği mesajı veriliyor. 

Bunun dışında Türkiye'de bir çok örnekleri var bu subliminal mesaj tekniklerinin. Daha önce hababam sınıfı sınıfta kaldı'da yapıldı. Film başlarken 19. saniyeye dikkat edin göreceksiniz. Karşımıza çıkan sahne bu...


Hababam sınıfı sınıfta kaldı 19. saniye.! Youtube üzerinden bakabilirsiniz veya istediğiniz bir video paylaşım sitesinden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.