Medcezir Dizisi Subliminal Mesaj

Herkese tekrardan selam arkadaşlar. Bildiğiniz gibi işlerden güçlerde fırsat buldukça sizinle paylaşımlarımı sürdürüyorum. Bugün Medcezir dizisine göz atıyoruz. Medcezir dizisinden fotoğraflanmış bir- iki sahne ile incelememize devam ettik.

Medcezir Dizisi Subliminal Mesaj

İlk resimde dizide oynayan oyuncunun şortuna dikkat..
vs

İşte görmüş olduğunuz gibi deccal'in simgesi tek göz burada da karşımıza çıkıyor. Sahneyi yakınlaştırdığımızda resim çok net görülebiliyor.

Dilerseniz dizinin bir başka sahnesine geçelim.
Resimdeki subliminal mesajı görüyormusunuz. Nasılda ustalıkla yerini almış. 


Sahnede SESSİZ VİTRİN yazıyor. Tabi normalde olanı bu. 

Fakat S'nin yanındaki E'ye dikkat ettinizmi.! Sessiz vitrin değişime uğrayıp SEXSSİZ VİTRİN olmuş. E harfinin içine X gizlenmiş..

Burada bilinçaltına çok profesyönelce mesaj iletilmiş oluyor. Tabiki diziyi izlerken bunu kimse algılayamıyor anlık bir sahne olduğundan.
 Fakat bilinçaltımız bunu anında kaydediyor...

5 yorum:

  1. her defasında vay anasını diyorum neden şaşıyorum kendime anlamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha çok şaşıracaksın, oynanan oyun o kadar büyük ki, bizler bunları geç farkettik, oyun 100 yıl önce başladı ve bu zamana kadar alacağımızı aldık, amacımız yeni nesilleri en az hasarla kurtarmak...

      Sil
  2. Paramparca dizinin bir bolumunde hazal sembol baskili tisort giyiyor.bikac haftaki onceki bolum ayagi sakat yatakta otururken giydigi tisort.incelemenizi rica edicem.bariz belli cunku

    YanıtlaSil
  3. Paramparca dizisindeki Nurgül Yesilcayin Fatima nin eli kolyesi de subliminal.Fatimanin eli hikayesi altinda satilan kolye aslinda seytanin eli.

    YanıtlaSil
  4. Dizi seyretmediğimden beni etkileyemezler sanırım. :)

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.