Acun Ilıcalı Survivor Zihin Kontrolü

Bugün sizlere özet halinde Acun Ilıcalı ve yaptığı proramların ülkemizdeki zihin kontrolü operasyonlarından bahsedicem. 

Bilindiği gibi Acun Ilıcalı, son yıllarda hızlı bir şekilde servet sahibi oldu. Acun Ilıcalı daha düne kadar sıradan bir muhabirken, bugün medya patronu oldu. Aslında bunun temeline inmemiz gerekiyor. Öyle her kafasına esen parayı bastırıp medya patronu olamıyor. 

Dünyayı yöneten güçler, yeni dünya düzeni kapsamında ülkelerin sınırlarını tekrar çiziyor ve insanların buna kayıtsız kalmasını sağlamak için dünyayı medya yolu ile oyalarken, perdenin arkasında ise kendi kuruladıkları terör örgütleriyle katliamlarını sürdürüyor, ülkeleri işkal ediyorlar. 

Sadece oyalamakmı? Tabiki hayır. Bu programlar sayesinde insanlarda tedavi edilemeyecek düzeyde kişilik bozukluklarıda aşılıyor. Bununla beraber insanlar, gün içerisinde yaşadığı olaylar karşısında dengeyi tutturamıyor ve anlamsız tepkiler vermeye başlıyor. Doğrular, doğru olmaktan çıkıp yanlışı kabullenmeyi sağlıyor.

İşte yeni dünya düzeni çerçevesinin medya ayağında, Acun Ilıca'da bu rolü üstleniyordu. Bunun sayesinde kısa zamanda servet sahibi olacaktı ve oldu.

Acun Ilıcalı istediği zaman ülkenin Cumhurbaşkanı ile poz veriyor, siyasetçilerle yemekler yiyebiliyor, iş adamları ile oturup kalkıyor, programlarına bir telefonla dünyaca ünlü isimleri getiriyordu.

Survivor programları fikri İngiliz Charlie Parsons’a ait. Charlie Parsons şuan İngiltere'de en zengin medya kişileri arasında. Ayrıca Charlie Parsons Gay haklarını savunmasıyla tanınıyor. 

Amerikalı bilim adamları yeni dünya düzeni'ne geçmek için, işgal kadar "kültürel üstünlük" yaymanın farz olduğunu söylemişlerdir. Buna göre uluslar arası piyasalar genişleyecek, ideolojik taarruz buna eşlik edecekti. Bu bağlamda medyaya büyük iş düşüyordu. Zihin kontrolü ve algı operasyonları için düğmeye basıldı.

Survivor programlarında giyilen kıyafetler, dekorlar ve diyaloglar insanların hayatlarını olumsuz etkileyecek şekilde tasarlanmıştır. Bu programda şiddeti tetiklemesi ve birlikteliği bozması için dedikodu, kavga, hırs, laf taşıma ve ihanet olmalıydı. Bunları ne kadar iyi yaparsanız o kadar fazla hayatta kalırsınız mesajı verilecekti. 

Örnek olarak Survivor programının Türkiye patronu Acun Ilıca'nın giydiği bir kaç farklı Kuru Kafa tişörtlerine bakalım.
vs
vs
vs
vs
vs
vs

ve finalde bu tişört var

Birinde kafası dağılmış kuru kafa, bir başkasında ise kafasına kılıç saplanmış kuru kafa. Hepsinde ayrı bir mesaj.

Daha önceki yazılardada aktardığım gibi Kuru kafa, Satanist örgüt İlluminati’nin ABD kolu olan "Skulls And Bones" (Kurukafa ve Kemik örgütüne) dayanır.

Bir başka oyunda yarışmanın en popüler ismi Turabi'nin IŞİD terör örgütü tarzı kafa kesme sahnesi..
vs
vs

Ve sonrasında ise şu cümleleri sarfediyordu "Patates çuvalının kellesini aldık".
Programda çıplak erkekler ve kadınlar yarışırken verdikleri mesajlar ise amacına ulaşıyordu.

Bu programlar canlı yayınlanmadığı için, bu tür hareketler montajda atılabilecekken, hiçbir şey yapılmamış olması sizce de olayın, ne kadar kirli bir elin uzantısı olduğunu göstermiyor mu?

Survivor ve onun gibi programlar son yıllarda bir çok ülkede milyonları zihin kontrol yöntemi ile yeni dünya düzenine hazırlıyor. 

Bu programlarda sürekli laf taşıma, dedikodu ve kavga var. Hatta buda yetmiyor, yarışmanın dışında ek programlar sahneye koyulup, belli saatlerde tv'lerde kimin nasıl davranması gerektiği tartışılıyor.

İnsanlar bu ve benzeri programlardan aldıkları mesajı zamanı gelince, uygun ortam oluşunca uygulamaya koyuyor. 

Survivor izleyenleriniz bilirler. Bu programda eleme bölümünde yarışmacılardan elenen kişi hakkında yorumlar alınıyor. Bu yorumlarda zaman zaman yüce Rabbimizin emri olan ayetlerden örnekler veriliyor. İşte kuranda şöyle yazar veya böyle yazar diye. Sonra sarılıp ağlaşmalar, edilen dualar alır başını gider. Burada islam dinini bu rezilliğe alet edip, operasyonu sürdürüyorlar. 

Bu zamana yayılmış bir projedir. İleride, "sözde kapalıları" veya "günümüz kapalıları" bu yarışmalarda görürseniz şaşırmayın.

Survivor'de çıplaklık ön plandadır. Erkeklerin üzerlerinde tişört olmadan yarışmasından tutun, kadınların cinsel organlarını belli edecek kadar giydiği dapdar mini şortlara kadar her rezillik incelikle düşünülmüş.

Survivor proramını eşler beraber izliyor, koca yarışmadaki kadınların poposunu keyifle seyrederken, hanımı ise gerçekte hiç tanımadığı bir erkeğin kaslı vucudunun her ayrıntısını inceleyebiliyor.
Bununla beraber bu rezilliğin üzerini bir kaç diyalog şu şekilde örtmeye çalışıyor "hayatım ben falancayı tutuyorum çünkü o hakediyor, ya sen?" "Ben onu samimi bulmuyorum ben şunu tutuyorum" olabiliyor. 

Alında gerçekte olan belkide şuydu, "hayatım ben falancayı tutuyorum çünkü onun kalçaları daha güzel, ya sen?" "Ondan banane,  ben şunu tutuyorum çünkü onun kasları ve iri yapılı olması beni etkiliyor" İşte tam bu esnada proje amacına ulaşıyor. 

Unutmayın toplumları kolay lokma haline getirmek için, "böl parçala ve yönet" tekniği kullanılır. Bugün aileler bu projelerle parçalanıp yok ediliyor.

11 yorum:

  1. Bence de bir algı yönetimi yapılıyor insanlar üzerinden.Bende survivor izleyen biriyim fakat oradaki insanların davranışları hiç normal değil.En fazla 3 gün gösterilen programın 7 güne çıkması da ayrıca manidardır.Sanırım fazla bu tip şeylerle oyalanmamızı istiyorlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tür programların seyredilmemesi taraftarıyım. Ben izlemiyorum fakat bir arkadaşımızın maili ile göz attım internetten ve gazeteci yazar Banu Avar'ın Acun Ilıcalı hakkındaki araştırmasından yola çıktım. Zira bu kişinin ülkemiz insanını bozmaya yönelik programlar yaptığını biliyorum. Hiçbir programı bir nebze dahi eğitici veya öğretici özelliği taşımıyor

      Sil
  2. beklenen yazı :)
    Yurtdışındaki bu tip yarışmalarda cinsellikte oluyormuş mesela Ütopya yurtdışında kaldırılmış millet ahırda neler yapmış!
    Ben bir insanın çalışarak büyük yerlere gelebileceğini düşünürüm ama bu kadarını değil, nette araştırdığım kadarıyla dokunulmazlık sembolünde de işaretler varmış. zaten programın logosu da tek gözlü kurukafa !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla sayende diyelim. Aslında fazlasıyla derin bir konu bu. Fakat fazlada insanları sıkmamak için konuları özet halinde geçiyorum ki, onlarda bu konular üzerinden başka kaynaklardan geniş çaplı araştırmalar yapabilsin. Yarışmayı izlemediğim için, programın logosunun da tek gözlü kurukafa olduğunu bilmiyordum :) Zira bu konuyu hazılarken birkaç video izledim internetten ve çok iğendim bayanların giydiği kıyafetlerden. Sonuçta yüce ALLAH bizi görüyor, daha fazla bakmaktan utandım. Yoksa çok daha fazlası vardı yarışma içerisindeki diyaloglarda..

      Sil
  3. Ne yalan söyleyim ben de takip ediyordum çünkü tvde izleyecek başka hiç birşey bulamıyoruz.. ama söylediklerine sonuna kadar katılıyorum, bilinçaltına bir çok mesaj verdiği doğrudur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok şükür tv pek izlemiyorum, haberlerden bile son seçimlerden sonra gına geldi hükümet ne zaman kimlerle kurulacak diye. O bakımdan intenetten takip ediyorum hayatı :)

      Sil
  4. Bende bir kaç defa ütopya tartışmaları yapan programı izledim. Programda içeride olanlardan videolar gösteriliyor.Hepsinde kavga, şiddetli tartışma, saygısızlık,aşırı derecede aşağılama...İnsanlar birbirine düşmüşler. Halbuki oraya girerken amaç,adı üzerinde dünya üzerinde yapamadığın gerçekleştiremediğin hayallerini gerçekleştirmek. :) Ya yarışmacıların hayalleri buymuş yada ütopya sadece oraya konmuş bir isimmiş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaptıkları sadece kavga, ayrıca bunlar planlıymış, yani kimin kazanacağına acun karar veriyormuş, çok reyting yapanları finale çıkartıyormuş, başta anlaşma böyleymiş, anlaşmayı bozan basına demeç veren 100 bin tl tazminat ödemeye mahkum oluyor.

      Sil
  5. yarışma tamamen dini yaşantıyı tamamen ortadan kaldırmayı öğretiyor özendiriyor oradaki yarışmacılara ve ailelerine sorsanız müslüman mısınız diye elbette evet cevabını alırız. Allah ın emir ve yasakları dünyanın her yerinde kıyamete kadar geçerlidir ,yarışmadaki insanların hepsi kardeş mi acaba her türlü laübalilikler ve ahlaksızlıklar yarışmacı olunca helal mı oluyor....

    YanıtlaSil
  6. Çok Güzel bir yazı olmuş. %100 doğrudur. Bu seneye kadar bende Survivor izlerdim fakat benim baktığım kaslar kalçalar vs değildi orda rolünü en iyi yapana bakardım. Danışıklı dövüş dediklerini bu olsa gerek. Fakat bu sene izlemedim acun bu işin suyunu çıkardı her hafta oyuna yeni kural ekleyip çıkamaya başlamadı ardından ben çok adil kararlar veriyorum demesi. Gerçi günümüz insanı da böyle ne diyeyim.

    YanıtlaSil
  7. Sn. Banu hanim. Muhtesem bir tesbit. Lutfen bunu gundeme getirin tekrar.

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.