Yeni Dünya Düzeni İçin Cinlerde Kullanılıyor

DİYARBAKIR’da yeni doğum yapan eşi 33 yaşındaki Mübarek Turan’ın şakaklarına elektrik akımı verip öldürdükten sonra polisi arayarak “Cinler emretti öldürdüm” diyen 29 yaşındaki Veysi Turan tutuklanmıştı.

Ülkemizde buna benzer birçok olay yaşanmaktadır.

Dr. Armen Victorian diyorki: Gizli Servis NSA, Genelkurmay Başkanlığı ve CIA uzaktan görüşün istihbarat aracı olarak faydalı olduğunu rapor etmişlerdi. Yani burada cinlerin kullanılabileceği, daha önceden test edildiği ve olumlu sonuçlar verdiği bilgisi karşımıza çıkıyor. 

Amerika ve İsrail'in cinleri istihbarat alanında kullandıkları biliniyor. Cinler, melekler ve şeytanlar akıl ve duyu organlarımızla kavrayamadığımız, görünmeyen varlıklardandır.  Yeryüzünde yaşadıkları gibi göğe ve istedikleri yerlere yükselebilir ve inebilirler. Zira bahsettiğim bu olaylar ayetlerle sabittir.

"Ben cinleri ve insanları ancak Bana kulluk etsinler diye yarattım." (Zariyat suresi, 51/56 ayetler)

"Bir de şu vakti anlat, hani cinlerden bir takımını Kur'an dinlemek üzere sana göndermiştik. Onu dinlemeye geldiklerinde: «Susun, dinleyin!» dediler. (Dinleme) bitirilince de dönüp uyarmak üzere kavimlerine gittiler." (Ahkaf suresi, 46/29 ayetler)

"Onların hepsini toplayıp bir araya getireceği gün: Ey cin topluluğu, gerçekten şu insanlara çok çektirdiniz!» diyecek, insanlardan onların yardakçıları da: «Ey Rabbimiz, biz birbirimizden yararlandık ve bizim için kararlaştırdığın ecele ulaştık. diyecekler. Allah: Sizin ikametgahınız, Allah'ın dilediği zamanlardan başka, ebedi kalmak üzere ateştir. Şüphesiz Rabbin hikmet sahibidir, her şeyi bilendir.»" (En'am suesi, 6/128 ayetler)

"Şeytan, sizi yoksullukla korkutup çirkin çirkin şeylere teşvik ediyor. Allah ise, kendi katından bir bağışlama ve fazla bir kar va'dediyor. Allah'ın gücü geniş,ilmi çoktur." (Bakara suresi, 2/268 ayetler)

Ayetlerdede gördüğümüz gibi cinlerinde insanlar gibi kavimleri var. Müslüman, Hristiyan ve Kafir olanları var. Kafir cinler insanlara musallat olup çektirebiliyorlar. Cinlerin ancak Allah'a asi olan, imanı zayıf insanlara veya tenha yerlerde zinaya bulaşıp, küçük ve büyük abdestini yapanlar üzerinde tesirleri olabiliyor. Bunların tedavileri ilim ehli olan hocalar tarafından yapılıyor.

Bir başka ayette şeytanın cinlerden olduğu bildiriliyor. 

"Hani biz meleklere: Âdem'e secde edin demiştik. İblis hariç olmak üzere onlar hemen secde ettiler. İblis cinlerdendi. Rabbinin emrinden dışarı çıktı. Şimdi siz, beni bırakıp da onu ve onun soyunu mu dost ediniyorsunuz? Oysa onlar sizin düşmanınızdır. Zalimler için bu ne fena bir değişmedir!" (Kehf suresi, 18/50 ayetler)

Bu anlattıklarımın dışında istihbarat teşkilatlarının, bu büyük savaşta cinleri oldukça fazla kullandıkları biliniyor. Cinler farklı ülkelere gidip devletin üst makamındaki gizli toplantılarına kulak misafirliği yapabiliyorlar.

Mesela cinler, Resulullah Aleyhisselâm’ın gönderilişinden önce, meleklerin verdikleri haberleri veya konuşmalarını dinlemek ve bilgi sızdırmak için gökyüzüne çıkarlar, sızdırdıkları bu bilgileri dostları olan kâhinlere aktarırlardı. Bu kâhinler de edindikleri bu çok az bilgilere fesat karıştırarak insanlar arasında bozgunculuk çıkarırlardı. Hidâyet yolları açılmaya başlayınca cinler gökyüzünden kovuldular. Gökyüzünden haber almaları engellendi. Üzerlerine alevli kıvılcımlar atıldı.

İşte o ayetler: Biz göğe çıkmak istedik: Bir de ne görelim: orası sert ve kuvvetli bekçiler, şihablar, alevlerle dolu! Önceleri biz göğün bazı yerlerinde oturup dinleme merkezleri edinirdik. Ama şimdi kim dinlemeye kalkışırsa, derhal kendini gözetleyip izleyen bir alevle karşılaşıyor. (Cin suresi, 72/8-9 ayetler)

Cinler, peygamberimiz geldikten sonra gökten haber almaları engellendi. Fakat günümüzde gökten haber almanın dışında dünyada bunu rahatça yapabiliyorlar.

Amerika haber alma teşkilatı Cia, İsrail istihbaratı Mossad ve Rus istihbarat teşkilatı Kgb'nin cinlerle ilgili çalışmaları var. Ve bu 3 istihbarat teşkilatı dünyanın en güçlüleridir. Fakat bunların içinde en iyisinin Rusya'nın Kgb'si olduğu uzmanla tarafından aktarılıyor. Kgb denizaltı gemileriyle bu işi oldukça iyi yürütüyor ve cinler aracılığı ile iletişim sağlıyor.

Araştırmacı yazar Ömer Özkaya anlatıyor: Turgut Özal'ın yardımcılarından Yalçın Koçak beyin yaşadığı bir olay. Kendisi demokrat parti eski genel başkanıdır. Bir gün, bir referans ile bir amerikalı geliyor, diyorki: "Yalçın bey, ben nasada çalışıyorum. Sizden bir ricam var, beni sakaryada tanıdığınız bir hoca varmış, beni ona yönlendirebilirmisiniz. Zira bizim uzayda birçok uydumuz var, bunlar zaman zaman arızalanıyorlar. Biz acaba bu uyduların tamirinde cinlerden yararlanabilirmiyiz" diyor.

Amerika'nın bir çok projesinde cinler aracılığı ile istihbarat sağladığı aktarılıyor.

Metafizik Uzmanı ve araştırmacı yazar Volkan Kemal Ergenekon ise bir röportajında şunları aktardı: yaklaşık 15 yıl önce Kuzguncuk’tan bir işadamının Cinlerin kendilerine musallat olduğunu ihbar ediyor ve yardım istiyordu. Evde inanılmaz şeyler oluyordu ve neredeyse Cinler evin içinde tam bir hakimiyet kazanmışlardı. Perdeler kesiliyor, elbiseler yakılıyor, giydikleri gömleklerde aniden oval şekilde delikler oluşuyordu. Su sesi duyuluyor ve sesin geldiği noktaya gidildiğinde orada sanki küçük tuvalet yapılmışcasına bir su birikintisi ve kokusu ile ile karşılaşılıyordu.

Volkan bey kendi metotları ile Cinler’e hakimiyet sağlıyor ve onlarla konuşarak neden bu kötülükleri yaptıklarını soruyordu.  Verdikleri cevaptan şok oluyor, zira ilk defa böyle bir şeye şahit olduğunu söylüyordu. Yaklaşık 40 yıldır metafizik alanında araştırmalar yapan Volkan bey duyduğu şaşkınlığı bu sözlerle anlatıyordu..

Cinlerden aldığı cevap şuydu;

"SİZ KONSTANTİNAPOLİSİ (İSTANBUL) TERK EDENE KADAR BU ŞEHİRDEKİ TÜM EVLERE SIRA İLE VE GÜCÜMÜZÜN YETTİĞİ ÖLÇÜDE ZARAR VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Volkan bey aldığı cevap karşısında sonradan şu sözleri söylüyordu. "İşte o andan itibaren gördüm ki bu olay bireysellikten çıkmış ve dinler arası savaşa dönmüştür".

Evet kardeşlerim kısaca olay böyle. Ben konuları kısaca özetlerken, sizlerde konu ile alakalı geniş bir araştırma yaparsanız bir çok uzmandan aynı şeyleri duyabilirsiniz.

Bir sonraki konumuzda: İstihbarat teşkilatları tarafından, bireyler ve kitleler üzerinde bilinçaltı operasyonlarda kullanılan ve günümüzde satışı ile kullanımı yasak olan Lsd ilaçları hakkında bilgi vericem İnşaallah. (birçok Aselsan mühendisleri bu ilaçla yapılan takviye sonucu öldürülmüştür.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.