Uyutulan Müslüman, Tv programları Ve Zihin Kontrol Yöntemleri

Herkese merhaba kardeşler, subliminal mesajlarla insanlarımızın yaşamlarına yön verilirken, yeni dünya düzeni kapmasımda ülkemiz insanları uyutulmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında müslümanlar katledilirken, Türkiye bu vahşetlere sessiz kalmaya devam ediyor. 
 

Siyonist İsrail ve dünyadaki gizli lobileri sayesinde az biraz dünyalık menfaat için Tv'lerde şaklabanlar insanlarımızı zihin kontrol yöntemiyle etki altına alıyor. İnsanlarımız gece gündüz bu programları izleyerek ister istemez belkide farkında olmadan psikolojik tramvalar geçiriyorlar. Zamanla davranış bozukluklarınıda tetikliyerek maneviyattan uzaklaştırılıyorlar ve yalnız bırakılıyorlar. 

Bu sayede haksızlıklara karşı seslerini yükseltemiyor ve birer koyun'a çeviriliyorlar. Gel deyince geliyor, git deyince gidiyorlar. 1 kasım'da seçim var, gel deyince gelecek, git deyince yine gidecekler.

Şimdi sizlere bunlardan küçük bir örnek vermek istiyorum.
Bu programda sunucu dini alet ederek en büyük korkusunun vebal almak oldugunu söylüyor, konuşulanlara dikkat edin. Güyya bu adamın karısı evden kaçmış ve ona sesleniyor. 


Şimdi kamera arkasında, yayından önce bu şaklaban Türk insanını uyutması için nasıl hazırlanıyor onu izleyelim.



Türkiye'de İzlediğiniz evlilik programları, yarışmalar vs neredeyse hepsi kurgudur, Türk insanını uyutmaya ve iç dünyasında tabribata, maneviyatını yok etmeye yöneliktir. Herşey belli bir plan dahilinde yürütülmektedir.

1 yorum:

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.