Petek Dinçöz Tadilat - subliminal şoku

Petek Dinçöz'ün Tadilat isimli albümüne çektiği klibinde şok sahneler yer aldı. Erkeklerin arka arkaya sıralanmış bir şekilde dans ederken sergiledikleri hareketler klibe damga vurdu.
Daire içerisine alınan yansımaya dikkatlice bakınız

Türk erkeklerine Gay'lık mesajımı veriliyor?
Hepimizin bildiği gibi dünyada gay ve travesti olma  istekleri gün geçtikçe artış gösteriyor. Manevi değerler yıpratıldıkça bu oran hızla artıyor. Müzik sektörünün patronları ilk önce bilinçaltı telkin yöntemiyle erkeklere bunları aşılıyor, sonra ortaya kişilik bozuklukları çıkmaya başlıyor, ve sonuç ortada...

Son Eurovizyon şarkı birincisini hatılayanınız vardır sanırım?

Neyse dönelim klipteki bir başka sahneye...
Bu sahnede ise duvara yansıtılan kısımda bir erkek ellerini arkasına dayamış ve yerde çömelmiş olan bir başka erkek.. Yorum sizin.!

Slayt şeklinde toplamda 3-4 defa anlık gösterilen bu hareketler geçiş esnasında net bir şekilde farkedilemediği için normal bir klip gibi göze çarpıyor fakat bilinçaltımız bu geçişleri an be an depolamaya devam ediyor. Klipte gözler şarkıyı söyleyen sese odaklandığı için verilmek istenen subliminal mesajda amacına ulaşmış oluyor. 

8 yorum:

  1. Buna %100 katılıyorum ve de katılmakla kalmayıp lanetliyorum. Eşcinseller dünyada büyük bir lobi sahibi evet yanlış duymadınız, öyle bir lobi ki, bakın o yarışmada kaç ülke yarışırken ona kazandırmışlar. Kilisede rahipler, hatta kardinaller, parlementoda milletvekileri, bakanlar en üst düzeyde kişiler, büyük güce sahip paralı kişiler hepsi birbirini kolluyorlar, ve milleti kendileri gibi eşcinsel yapmak için uğraşıyorlar. Böylece Amerika, çok uygun talan edilecek, kolay istila edecek istediği ülkeleri çünkü erkek diye bir şey kalmayacak ortada, hangi eşcinsel savaşmak ister ki? Daha beteri bunların çoğu sübyancı ve yavaş yavaş sübyancılığı da millete doğuştan-normal bir şey diye kakalamaya çalışıyorlar! Bu şeytani bir plan! Hepsini Allah kahretsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sizin söylediklerinize harfi harfine katılıyorum Müjde hanım. Daha önce hepsini araştırdım birçok eşcinsel var üst düzey yönetimlerde ve herkesi kendileri gibi olmaya teşvik ediyorlar bu yöntemlerle..

      Sil
    2. hangi eşcinsel savaşmak ister ki?! Müjde abla ben bu açıdan hiç düşünmedim bakış açına hayranım :)

      Sil
  2. son Eurovizyonu izlemedim :)) ciddi ciddi böyle miydi !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o resimde gördüğün şahıs kazandı, Müjde Dural'ın söyledikleri tamamen doğrudur, kardinallerde eşcinsel olanlar var, sübyancı olanlar oldukça fazla, hatta bizim milletvekillerimizin birininde eşcinsel olduğunu söyledi Cemil İpekçi bir ara.. Türkiyede eşcinsel çok ama çıkıp açıklıyamıyorlar dedi Cemil İpekçi bulunduğu konumlarından dolayı...

      Sil
  3. Valla kahroluyorum, ben görmem ama çolukçocuğumuz, torunlarımız, onların çocukları büyük tehlike altında ama dünya bilmiyor :( 30 - 40 yıl sonra sübyancılar normal kabul edilecek, dolayısıyla çocuklarımızı, 3 - 4 -5 yaşındaki bebelerimizi kaçırıp tecavüz edenlere ceza bile verilmeyecek hallere geleceğiz. Sebebi de 30 -40 yıl önce eşcinselleri baştacı edenler olacak. Müsamaha kapısı aralanmaya görsün demiş atalarımız ardına kadar açılır.

    Bu arada evet Türkiye'de çok ama gizleniyorlar, pekçok siyasetçinin akp'ye boyun eğmesinin sebebinin altında bu yatıyor hissediyorum tabii ispatlayamıyorum, mesela milliyetçi, ülkücü geçinen bir siyasetçi her seferinde tutup Tayyip'in lehine kararlar alıyor! Niye? Demek ki, Tayyip'in elinde o kişiyle ilgili büyük bir koz (kaset) var. Adam yalancıktan atıp tutuyor mecliste ama iş önemli kararlara gelince hooop Tayyip'ten yana oyunu kullanıyor.

    YanıtlaSil
  4. Paylaşımlarınız çok BILINÇLENDIRICI olmuş tebrik ederim.zira her verileni sorgusuz kabul eden bir milletiz malum.buda herkesi kendimiz gibi iyi niyetli sanmamızdan.neyse arşivinizi inceledim kafamda yıllardır cevap bulamadığım ben niye bu hale geldim sorusunun cevabiyla karşılaştım ve ahirette hakkımı alacağımı ümit ederek benden çocukluğumu gençliğimi çalanlara lanet etmesemde hakaret etmiş olabilirim.neyse asıl soruma gelecek olursak ki çocuğuma onsekiz yaşına gelene kadar tv izletmeyecigimi anladıktan sonra acaba belgesel mi izletsem diye düşündüm.zira biz ailece belgeselleri pek bi severiz:)4yaşındaki çocuğumda sever ama tabi malum çizgi filmin yeri ayrı ama umrunda değil bi uydu cihazını kaldırmaya bakar.ay tv'siz bi hayat düşünemiyorum diyemem önemli olan maddi manevi sağlık.zaten tv'nin kendi hastalık.yani kısaca biz ne izleyelim var mi izleyecek bişey yoksa belgeseller alternatif olabilir mi yoksa bizde yabancılar gibi tv'nu evden atalım mi?gerçi bizim ülkemize herşey elli yıl sonra geliyor bunun içinde elli yıl bekleyelim mi ne yapalım?burada yazıları okuyanlar aaa öylemiymis deyip de hayatlarına aynı devam ediyorlarsa ki muhtemelen ediyorlar.çok yazık!ışte biz bu yüzden bilinçli toplum olamıyoruz.çünkü bu suya atılan taşın oluşturduğu dalga gibi!bizler uygulamaya geçeceğiz ki çevremizde bizden duysun öğrensin bu halka genişlesin.lütfen artık bişeylere baş kaldırmayı dur demeyi bilelim.kendimize dur diyebilelim başta.hayır ben bununla mücadele edebilirim diyelim lütfen.benim hayatımda neleri aştığımı bir bilseniz!inanın ben bile bişeyleri başardıysam bu ülkenin evlatları dağları devirir.hadi kolları sıvayalim hayatımızda kozmik temizlik yapalım.nefsimizden sıyrılalim biraz!yapmak için niyetlenirsek yardım mutlaka gelir.hadi hep beraber bişeyler yapalım!buna tv'yi kapatmakla başlayalım...nefse çok ağır gelsede!kucak dolusu sevgi ve selamlarimla.
    Betül

    YanıtlaSil
  5. Baştan sona tün yazılarınızı okudum.
    Dizi film video vs izlerken çok dikkatsizimdir ama sizin paylaştıklarınızda bazı şeyler öyle bir göze sokulmuş ki bunları görmemek anlamamak imkansız...

    Cinsellik doğanın bir gereği insanlığın çoğalması için olmazsa olmaz bir şey ama küçücük çocukların daha o yaşlarda beyinlerine sadece seksin sokulması çok yanlış.Çok duyuyoruz çevreden teknoloji geliştikçe bu çocuklarda cin gibi oldu daha küçücük yaşlarda öpüşmeden sevişmeden vs haberleri var zamane çocuğu işte ne olucak gibi laflar çok ediliyor. şimdi düşünüyorumda çizgi film karşısına oturtulan ve saatlerce bu şeyleri izleyen çocukların nasıl olması beklenir ki?

    Dikkatli olmak lazım diyeceğim ama hangi birine dikkat edeceğiz baksanıza bunlar her yerde...
    Küçük çocukların tavırları daha ergenlik çağına yeni girmiş kızların kadın olmak için can atmaları ve bu uğurda bütün her şeyi göze almaları kişiliklerinden çok bedenlerini gösterme sürekli beğenilme arzulanma istekleri erkeklerin sürekli kendini ispatlama çabası vs düşünüldüğünde zaten şimdi ki gördüklerimizle bundan on sene önce gördüklerimiz arasında dağlar kadar fark var...
    Lise zamanımdan bu yana 10 sene geçti bu sürede çok şey değişti... Bi on sene sonra daha da beteri olucak...
    Teknolojinin gelişmesi insanlığın ve ahlaki değerlerin sonunu getirecek.

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.