Subliminal oyun parkları

Dünyada gizli ve sinsice işlenen subliminal mesaj telkin yöntemleri oyun paklarınada malzeme olmaya başladı. Bu tür oyun parkları bilinçaltına cinselliği aşılayıp, işi asıl amacından saptırıp eğlence anlayışını farklı yönlere kaydırmayı hedefliyor. Aslında oraya tamamen eğlence için giden insanların bilinç altına bir anda etki edip,  karşı cinsi cinsel bir obje haline getirebiliyor. Bu oyun paklarına her bakıldığında aklınıza bir bayanın bacak araları ve cinsel organı gelmeyecek olması mümkün değildir. 

Çocukların yanı sıra yetişkinlerinde gittiği oyun parklarındaki bu sapkınca tasarlanan dekorlar oldukça dikkat çekiyor. Avrupada zamanla kendisini kabul ettiren Subliminal oyun parkları ileride belkide ülkemizde karşımıza çıkmaya başlayacak ve bizler bunlara karşı duramamış olacağız. 
Bunlara karşı bilinçli bir toplum olmak için bilgiyi herkesle paylaşmalıyız diye düşünüyorum. Bu tür telkin yöntemlerinin insanımız üzerindeki zararlarını iyiden iyiye analiz etmeli ve önlemlerini almalıyız. Bunlara karşı birlik olmalıyızki, komşu komşusunu, akraba akrabasını, arkadaş arkadaşını, insan insanlığı bilmiş olsun. 

5 yorum:

  1. rezillik valla ne diyeyim...
    iyice paranoyak oldum artık ne tv izleyesim ne radyo dinleyesim kaldı...

    YanıtlaSil
  2. Aa! Bu gerçekten bir rezalet! Yaptıran da sapık, gözyuman da sapık, yapan da sapık...

    YanıtlaSil
  3. Biz mi çok iyi niyetle yaklaşıyoruz olaylara. yoksa kör müyüz ya.

    YanıtlaSil
  4. İnanamıyorum! Ben de Hazel'e katılıyorum, tamamen paranoyak oldum. Herşeyde bir mesaj arıyorum! Gelecekte sayenizde iyi ve bilinçli bir ebeveyn olacağız.

    YanıtlaSil
  5. Sahiden gözümüzün önünde açıkça duran şeyleri bile fark edemiyoruz, artık adamlar da gizlemeye bile çalışmıyor. Açık açık veriyorlar her şeyi, hala doğru düzgün tepki göstermiyoruz.

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.