'Onur' yürüyüşü adı altında sapıklık yaptılar

'Onur' yürüyüşü adı altında dün Taksim'de kafirliğin son noktasına varıldı. Bir takım dış odakların desteği ile izinsiz gösteri düzenleyen sapıklar rezaletin boyutunu gözler önüne serdi. Polise ağza alınmayacak küfürler eden bu sapıklar, yürüyüşün adına Onur ismi vermişler.

LGBT eyleminde açılan "Şaban'la Recep'in aşkına Ramazan engel olamaz" pankartı mahkemeye taşındı.

vs
vs
vs

Sapıkları görüyormusunuz kardeşlerim, ülkemizi ne hale getirdiler. Bunlar Türk mü? Orada onlara alkış tutanlar hangi dine mensup acaba?

Polise ana bacı küfür eden bu sapıklar birde şiddetten bahsediyorlar. Bu kadar tahrik hangi müslüman ülkesinde ülkesinde var?

Zevk için kendini satanda "Onur" olur mu? Hemde kendini satan bir lezbiyen, biseksüel, travesti, gay. Bunlar insan olabilir mi?


 "Şaban'la Recep'in aşkına Ramazan engel olamaz" pankartını açan bu sapık zihniyet açık açık İslam dinine saldırıyor. Hemde bu mübarek aylarda. Daha öncede anlatmıştım bir çok yazımda. Bunlar hep oyun, müslümanlar islam dini doğduğu günden beri bu tahriklere maruz kalmışlardır ve kıyamete kadarda böyle devam edecek.

İslam düşmanı batılı ülkelerin bu oyunları bu ülkede boşa çıkacaktır.

21 yorum:

  1. Insanliktan çıkmış bunlar mide bulandirici Allah bu gibi kişilerin şerrinden tüm Müslümanları korusun .

    YanıtlaSil
  2. Rezalet, kepazelik, olmayan onurlarınıza köpekler pislesin diyerek ağır bir yazı yazdım facebook sayfamda, daha önce bloğumda da yazmıştım bunların alayı sapık, topluma KÖTÜ örnek oluyorlar, savaş kapımıza dayandı bir de bunlar, bu ülke batmak üzere. Atatürk'e düşmanlığın sonu budur işte. pkk mecliste, sapıklar sokaklarda , savaş kapımızda...ülke en berbat halini yaşıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen savaş kapımızda hiç bu kadar yakın olmamıştık. Yıllardır bizi savaşa sokmak isteyen ABD ve işbirlikçiler sonunda başarıyor gibi sanki. Ortada büyük menfaatler dönüyor, olan yine garibana olacak..

      Sil
    2. O yüzden dedim Atatürk olsaydı bu halde olmazdık, yurtta sulh dünyada sulh diyen biriydi, tam bağımsızlıktan yanaydı, ABD nin kuklası olmazdık o olsaydı, neredeyse Türk olmak, Türk bayrağı tu kaka oldu, kendi ordumuza düşman ordusu muamelesi yapıldı tuzak kuruldu hangi ülke böyle yapar? Bir ülke ki, kendi bayrağına, kendi ordusuna düşmanlık etsin iflah olmaz batar..

      Sil
  3. gerçekten utandırıcı ve üzücü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet insanlık bu kadar ucuza iniyor işte. Şimdi yarın biri kalkıp bunlardan birine bişey yapsa ülke ayağa kalkar her bir ağızdan lanetlerler, peki bunların tahriklerine ne demeli güzelim taksim bu sapıkların mekanı olmuş

      Sil
  4. Allah sonumuzu hayr etsin. Milletin selametini dileyenler yine bizleriz ama nefretlerine odak olarak güzel dininizi seçmişler döndüremiyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. Çok haklısın ama bizlerde bunu düzeltmek ve kardeşlerimizi uyarmak için yeterince çaba sarfetmiyoruz...

      Sil
  5. allahım bu ne rezellik inanmıyorum:( gerçekten iğrenç bunlar rabbim köklerini kurutsun Nuh kavmi geldi aklıma aman yarabbi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. Umarım tez zamanda bu pisliklerden kurtuluruz dicem ama insanımız yanar döner olduğu için el altından destekliyor. Her taraf gizli gay'lerle dolu. Otobüste vapurda kısaca toplu taşıma araçlarında rastlamak çok kolay günümüzde..

      Sil
  6. Gerçekten videoyu şaşkınlıkla izledim.Bunlar insan olamaz.Allah'ım bizleri korusun.Bu pislikleri de ıslah etsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. Diğer yorumlarımdaki gibi, bazen düşünüyorumda ülkemizde çok fazla gay var ama çoğu gizli. Bayanlar bunu pek göremiyor zira erkeklere sulandıkları için ben görebiliyorum. Bir erkek olduğum için hareketlerinden kolayca anlıyorum. Bana çok denk geldi. Bazen düşünüyorumda ülkemiz gay yuvası oluyor sanki, hollanda'yı bile geçtik. Görmedinizmi yürüyüşte kaç bin kişiydiler ve çoğunluğu erkek ve gençlerden oluşuyor..

      Sil
    2. Lisedeyken okulu asıp kız arkadaşımla taksimdeki cafelere giderdik ve en yakışıklı erkekler hep gaydi.O zaman bende ne çok gayet var demiştim. Malesef toplum çok bozuldu...

      Sil
    3. Aynen bende senin gibi lisede okuldan kaçıp arkadaşlarla kendimizi taksimdeki cafelere ve oyun salonlarına atardık. Ama şuan hepsi kapandı oyun salonlarının. O zamanlar gaylar çocuklarada sulanıyordu, çocuklara sulanmak gibi bir huylarıda var. Her rezillik var onlarda..

      Sil
  7. Bunları gördükçe endişeleniyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

    YanıtlaSil
  8. Allahtan çocuğum yok yoksa böyle bir dünyada yaşamasını istemezdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen benimde yok ve olacağını da sanmıyorum..

      Sil
  9. Cehennemlikler gözümün önünde dans ediyor.
    sonuna kadar izleuemedim..3 çocuğum var acaba olmasaymiudi diye düşünmedim diyemem..inan lillahi ve inna ileyhi raciun.

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.