Yıllarca Uyutulduk Amerikan Askerleri Irak'ta Tecavüz Ediyordu

Amerikan Askerleri'nin  Irak'taki müslüman kadınlara karşı yönelik yaptığı cinsel istismar ve tecavüzler basın tarafından pek fazla dile getirilmemiş ve sözde İslam devletleri bu şerefsizliğe karşı koyamamıştı. Tabi ki sözde devletimizde bunun karşısında aciz kalmıştı. 

Ne milletvekilleri ne hükümetten bakan düzeyinde, nede devletin en üst makamı olan Başbakan ve Cumhurbaşkanı bu utanç karşısında seslerini yükseltemediler. Şimdi ne mi oldu sevgili kardeşlerim? olan şudur ki, Amerika gizli bir çalışma sonucu bu izleri silmek için arama motorlarından bu tür videoları kaldırdı. İnternette araştırma yaparsanız neredeyse resim bulamazsınız konuyla alakalı.

Resimde amerikan askeri Irak sokaklarında devriye atarken, yakaladığı bir müslüman kadının göğüslerine ellerken. 

Kadın karşı çıkmış olsa muhtemelen bir tenhaya götürülüp önce tecavüz sonra ölüm. 

Bir diğer Tecavüz olayı. Irak Ebu Garib ceza evinde tutuklu müslüman kadına toplu tecavüz. Sadece hapishanede tecavüz sonucu yaklaşık 1200 müslüman kadın doğum yaptı. 

Amerikan askerleri müslüman kardeşimize zorla oral sex yaptırırken. Bir diğerine tecavüzden sonra işkence ve ölüm.
Yaklaşık 1 milyon müslüman Irak'ta katlediliken yüz binlerce müslüman bacımız tecavüze uğradı.

Bunların dışında kapalı kontrol noktalarında ilkokul, ortaokul, lise'ye giden müslüman bacılarımıza her gün okul gidiş gelişlerinde üst araması sırasında taciz ve tecavüz olayları. 


Biz bunları unutmadık ve ilk günkü gibi acısı yüreğimizi sızlatıyor. Bu olaylardan sonra günümüzde siyasi tartışmalar yaşanırken, sözde kendilerine müslüman diyen beyinleri alınmış insanlarımızın Amerika Birleşik Devletlerine sempati duyduğunu gördükçe utanıyorum.

IŞİD kobaniye girmiş, neymiş efendim Amerika peşmergeye havadan destek sağlayarak IŞİD'i püskürtmüş. Medyada gerçekleri saklıyor, tek dertleri cebini doldurmak, kim ölmüş kim kalmış umurlarında bile değil.

Tabiki bu bir oyun. Bu oyun tüm dünya üzerinde sadece Müslümanlara oynanıyor. Nedeni ise hak din olan İslam'ın son yıllarda dünyada hızla yayılması idi. Başka dine mensup insanlar genellikle batı ülkelerinde İslama giriyor ve kötü alışkanlıkların, haram olan her şeyden zamanla vazgeçiyor, faizden uzak duruyorlardı. Bu iş ise dünyayı yöneten güçlerin işine gelmiyor, kolay yönden faiz ile vurgun yolu tıkanıyordu. Bu konuların hepsi birbiri ile bağlantılı ve çok uzun konular olduğu için burada son veriyorum.

Şimdi ise Suriye'de ve orta doğu bataklığında aynı oyunlar oynanıyor ve bir Amerikan - İsrail - İngiliz ortak yapımı olan IŞİD terör örgütü tecavüz ve katliamlarına devam ediyor. IŞİD bu katliamlara devam ederken, ABD başkanı Obama bu günlerde beyaz sarayda müslümanlara iftar yemeği vererek, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise Mavi Marmara katliamı için Tayyip Erdoğan'dan özür dilediği anın fotoğrafını yine ABD eli ile basın aracılığıyla dünyaya servis ediyordu. Nedense yıllar önce gerçekleşen bu olay bugün önümüze getiriliyordu. Bu mesaj Türkiye'de yaşayan müslümanlar için bir algı operasyonuydu. Bu sayede uyutulmaya devam etmeliydik.

Siyonist güçler dünyada müslümanları katletmeye devam etsin sorun değil, nasıl olsa bizim reyting rekortmeni çıplakları yarıştıran yarışmamız Survivor, dedikodu ve gıybet dolu Utopya, gençliği yok eden Medcezir, kendilerini komik zanneden ve aptalca espriler yapıp kılıktan kılığa giren ve hiç bir eğitici yanı olmayan Çok Güzel Hareketler Bunlar, kimin eli kimin belinde belli olmayan Esra Erol'la Evlen Benimle, Seda Sayan ile Evleneceksen Gel,  İşte Benim Stilim, Ben Bilmem Eşim Bilir gibi programlarımız var.  

Önümüzdeki aylarda veya yıllarda nemi olacak? şu olacak, IŞİD zamanla ABD tarafından bitirilecek ve yine bu belayı müslümanların başına bela eden ABD ve işbirlikçi ülkeler kahraman olarak ilan edilecekler geçmişte oldukları gibi...

Şimdi bu yazdıklarımı okuyan müslüman kardeşim, sen.! 
Artık uyanma zamanı değil mi....

4 yorum:

  1. ABD bunu hep yapıyor.
    Biz de uyuyoruz.

    ABD bir ülkeyi YEMEK isteyince hep aynı TİYATROYU sahneye koyuyor:

    1) Yemek istediği ülkenin liderini ZALİM ilan ediyor
    2) o ülkeye TERÖRİST İTHAL ediyor
    3) Teröristler o ülkeyi karıştırıyor
    4) Sonra da "bakın gördünüz mü zalim lidere ayaklanan muhalifler" diyor!

    Önce Saddam'a zalim dedi. Irak'ı yok etti.
    Sonra Kaddafi zalim dedi Libya'yı yok etti.
    Şimdi Esat'a zalim dedi Suriye'yi yok etmeye uğraşıyor.

    Oysa Libya halkı Kaddafi'yi seviyordu, Suriye halkı da Esat'ı seviyor. Zalim olan tek şey var ABD

    Wikileaks 4 yıl önce Suudi Arabistan Katar Türkiye nin ABD hatırına Suriye'yi yok etmek için anlaştıklarını ortaya çıkardı. !!!

    Ne yazık ki, Müslüman Irak, Müslüman Libya, Müslüman Suriye'nin ABD tarafından yok edilmesinin en büyük destekçisi hep Müslüman (!!!) Suudi ARabistan, Katar ve akp Türkiye'si...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Off süper yazmışsın abla, işte oynanan oyun bu, eskiden hacıya hocaya saygı duyulurdu, şimdi kimse kimseye inanmaz oldu...

      Sil
    2. Sağol kardeş. Evet, dini o kadar kullandılar, oyuncak ettiler ki, dinin bir ağırlığı vardı, bunlar yok ettiler, bakara- makara dediler, Müslümlan hırsızlık yapmaz, iftira atmaz, kendi ordusuna şerefli askerlere iftira attılar şimdi 'ay pardon kandırıldık' diyorlar, bunları gören ateistler bile şaşırdı Kabe yi mi Kuran ı Kerimi mi pasta yapıp yemek bunlarda! Sınavlarda öğrencilerin hakkını yemek bunlarda...ya hangi birini yazayım ki Müslüman'ız diyorlar Kaddafi Sünni Müslüman'dı ABD li çakallara linç ettirdiler şimdi o güzelim Libya yok...

      Sil
  2. Görüntüler o kadar korkuttu ki beni anlatamam.Bizde bir savaşta olsak bize de aynısı yaparlar.Allah'ım milletimizi ve tüm müslümanları bu kötülüklerden korusun:(

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.