Youtube Protestosu Büyüyor


Esselame Aleykum ve Rahmetullah kardeşlerim. Bildiğiniz gibi dünya genelinde islam karşıtı propagandalar büyük devletlerin gizli servisleri aracılığıyla tüm hızıyla algı operasyonlarıyla devam ediyor. Bu servisler kimi zaman kendi oluşturdukları sahte İslam örgütleri ile,  kimi zaman sanat dünyasından oyuncular ve filmler yolu ile, kimi zamanda siyaset dünyasından siyasetçiler kanalı ile mesajlarına devam ediyorlar. 

Bunun en can alıcı örneklerini, müslümanların haram aylarında gerçekleştiriyorlar. İşte Ramazan dolayısıyla, tüm müslüman alemi oruçlu iken, dünyaya barış ve sevgi yaydıkları en mübarek aylarda hayata geçiriyorlar. Biz bu oyunları her ramazan ayında, her bayramda görmekteyiz. 

Dünyada ABD, İSRAİL, ALMANYA, İNGİLTERE, İSVİÇRE, DANİMARKA, HOLLANDA, YUNANİSTAN başta olmak üzere birçok ülke İslam karşıtı eylemleri ile dikkat çekiyor.

Lafı fazla uzatmandan çok basit bir örnek vererek İsviçrede sadece 3 minare olduğunu ve son alınan kararla bunlarında yasaklandığını biliyormuydunuz? Caminin yanına genel evi yapılan ve tüm itirazlara rağmen genel evini kapatmayan bir ülkedir İsviçre. 

Bir diğeri Yunanistan. Almanya gibi uzun zamandır camileri tartışan bir diğer ülke de Yunanistan. Atina, Avrupa'da ibadete açık caminin bulunmadığı tek başkent.

Ayrıca biraz önce saydığım İslam karşıtı ülkeler tarafından oluşturulan ve alenen desteklenen sahte İslam örgütlerinin en çok zarar verenleri Nijerya'da Boko Haram, Afganistan'da Taliban, Filipinler'de Abu Sayyaf, Somali'de Al Shabaab, Yemen'de Aden-Abyan İslam Ordusu, Suriye - Irak - Ortadoğu bataklığında Işid, Türkiye'de Hizbullah ölümlerle sonuçlanan eylemlerini sürdürmektedir. 

Nijerya'da Boko Haram örgütünün müslüman kız liselerini basıp yüzlerce kızı kamyonların kasalarına bindirerek kaçırdığını ve bir daha haber alınamadıklarını biliyormusunuz? Veya Işid'in müslüman erkekleri öldürüp kızlara tecavüz ettiklerini? ABD askerlerinin Irakta yıllar önce yaptığı gibi... Veya İsrail savaş uçaklarının Filistin halkına gece vakti havadan fosfor bombalarıyla yaktıklarını?

Ey benim müslüman kardeşim uyan.! Seni, stilim benim, survivor, evlilik programları gibi ahlaksızlığın edepsizliğin son noktaya ulaştığı şeylerle oyalıyorlar. Bırak bunları aç gözünü, tepkini ver, bak kardeşim yok oluyoruz. İnsanlık yok oluyor...

Neyse dönelim konumuza, dikkat edin, bu sözde İslam örgütleri sadece müslüman kanı akıtmaktadır. İsrail ve yahudi karşıtı hiçbir eylemlerini göremezsiniz.

Çinlilerin Doğu Türkistanlılara ve Budistlerin Myanmar müslümanlarına yaptıkları katliamı anlatmıyorum bile.

Diğer ülkeleri anlatıp zaman kaybetmek istemiyorum. Hemen konuya geçiyorum. Bu gizli servisler son olarak Hollandalı aşırı sağcı Özgürlük Partisi lideri Wilders aracılığı ile, televizyonda göstereceğini açıkladığı İslam karşıtı karikatürleri Youtube'dan servis etti. 

İslam düşmanı Wilders'in, Müslümanlar için kutsal olan Ramazan ayında yayınladığı Peygamber Efendimize hakaret içeren videoyu yayından kaldırmayan Youtube'a tepki yağıyor.

Sende tepkini dile getir müslüman, kardeşlerine sahip çık, birlik olalım. Yüce ALLAH'ın huzuruna çıktığımızda bizde senin dinini elimizden eldiğince korumaya çalıştık yarabbim diyelim :'(

Sayfamda bu karikatürleri yayınlamıyorum ama size linkini veriyorum. 
Youtube bu videoları silmiyor...

İşte o ahlaksız karikatürleri içeren video TIKLA

ALLAH teala kahru perişan eylesin İNŞAALLAH. Oruçla dillerimizle yaptığımız bu duaları ilahi dergahında kabul eyle yarabbi. AMİN...

6 yorum:

  1. Allah razı olsun kardeşim

    YanıtlaSil
  2. Özellikle tıklamadım böyle terbiyesizlikleri görmek istemiyorum....üzüldüm de youtube benim sevdiğim şarkı ve eski Ediz Hun'lı Filiz Akın'lı filmleri izlediğim tek kanal...daha dün akşam Sarmaşık Gülleri'ni izledim hatta...duanıza amin diyorum...kimsenin kimsenin inancıyla alay, hakaret etmesine hakkı olamaz, insan deist olabilir, ateist olabilir ama başkası inanıyorsa saygı duyacak ki, inanan da ateiste karışmasın....değil mi?

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Tarzım ve El Emeği; cümlemizden..
    Sevgili bücürükveben; Zaten yüce kitabımız Kuran'da kimse kimsenin değil inancıyla, kendisiyle dahi alay etmeyi yasaklıyor. Ayrıca dinde zorlama yoktur, müslümanlar ancak islama davet ile mükelleftir...

    YanıtlaSil
  4. Uyanık olmak lazım...
    Ben blogunuzu severek takip ediyorum.
    Paylaşın, haberdar olalım, haberdar edelim.
    Hayırlı ramazanlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Beyza kardeşim, kardeşlerimize yardım etmek, onları bilinçlendirip korumak müslümanlık görevimiz. Hayırlı ramazanlar...

      Sil
  5. evet bende paylaşıyorum bunları uyanalım artıkk YETER BU KADAR BİZİ KULLANDIKLARI

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.