Big Brother Türkiye İlluminati Subliminal - Zihin Kontrolü

Herkese merhaba arkadaşlar.
Çok yakında maalesef Türkiye'de hayata geçecek olan "Big Brother Türkiye" formatı insanlarımızı iyice yoldan çıkaracağa benziyor. 
Big Brother'ın yapımcısı Endemol Shine.  Şirket ayrıca "Var mısın Yok musun", "Wipe Out", "Fear Factor", "Master Chef" gibi dünyanın en büyük televizyon markalarınında yapımcısı.
Yapımlarında İlluminati simgesi olan tek göz ön planda tutularak izleyicinin adeta gözünün içine sokuluyor.
vs
Yarışma süresince ev içerisinde bu tür simgelere bol bol rastlamanız mümkün olacak.
80 den fazla kamera ve 120 mikrofonla ev gözetlenecek. Evde yaşanan her olay anında ekranlarda izleyicinin karşısına çıkacak. Bunun için 300 kişi görev yapacak. Sözde yarışma 100 gün boyunca sürecek ve kazanana 1000.000 tl verecek.
Yeri gelecek yarışmacılar birbirlerini zorlamak için yüzlerine çamur ve pislik sürecekler. Eğitici hiç bir yanı olmayan bu yarışma dünyada 60.000.000 izleyici kapasitesine sahip. 

Bu yarışmada, diğerler yarışmalardaki gibi kurallar var fakat her an değişebiliyor. Yarışma tanıtımında, "bir televizyon şovundan çok sosyal hayat fenomeni", devamında ise, "az çatışma bol eğlence" deniliyor. Ne sosyal hayat ama değil mi? Halbuki eğlenceden çok, eziyet ve kavga göreceksiniz.

Big Brother tanıtımında ayrıca, 1.ci kural olarak, yarışmacıların birbirleri ile pozitif rekabet ve dayanışma içinde olmaları gerektiği vurgulanıyor. Tabiki bu da bir aldatmaca. Bu sözlerin aksine yarışmada gerilim ön planda. Yarışmacılar 1000.000 tl ödülü almak için yine birbirinden farklı stratejiler geliştirerek hedefe ulaşmaya çalışacaklar. Bunun içinde sonunda, dedikodu - ihanet ve hırs ön planda olacak. 

Şimdi gelelim asıl amaca...
Bunun dışında yarışmacılar 100 gün boyunca boşta durmayacaklar tabiki. Yarışma haricinde her türlü rezilliği izleyebileceksiniz. 
Bu rezil yarışmanın avrupa televizyonlarında yayınlanan bölümlerinden bir kaç sahneye birlikte göz atalım. Bakalım bu yarışma ne kadar sosyal'miş.
vs
Erkek erkeğe öpüşme
Bayan bayana öpüşme
Ve bir sürü rezillik...
vs
Big Brother yayınlandığı 120 ülke arasında başta İspanya, İngiltere, Avustralya ve Amerika'da defalarca en iyi reality show seçilmiş. Big Brother ayrıca, tam 15 yıldır Amerika'da tüm programlar içerisinde en çok izlenme oranına sahip.

Türkiye ayağı  için ise projeyi, Star Tv yayınlayacak. Bir kaç yakışıklı, bir kaç güzel kız, 1-2 tanede eşcinsel attılarmı evin içine, ohhhh gelsin işkal...

Proje uzun, Türkiye uyutulmaya, insanımız asimile edilmeye devam ediyor...

3 yorum:

  1. bu arada güneşin kızları adlı dizinin geçen haftaaki bölümünü izlediniz mi??? orada ergenlik dönemindeki kız annesine: ne yapacaksın bana??? nezamana kadar yapacaksın 18'ime girince ne yapacaksın diye isyan ederken; annne son derece sinmiş bir şekilde: evet selincim...sen 18ine geldiğinde ben sana bişey söyleyemem...buna hakkım yok bla bla şeklinde zehirleme cümleleri kuruyorlar okadar bariz ki bunların bu senaryolara yerleştirildiği...17 ve 15 yaşlarında 2 çocuğu olan; 2 yeğeni olan bir kişi olarak son derece rahatsızım tüm filmlerden..öğretmenler bıçaklanır...evlatlar annelerine ''yemişim senin kredi kartını''' ''ya anane sen iyice kafayı yedin'' şeklinde cümleler...diyceksiniz ki izlettirmeyin..evet izlettirmiyorum..çocuk söz dinliyor Allah var..ama başka kanala geçiyor manzara yine aynı...tv izlemeseler kitap okusalar; son dönem kitapların da filmlerden farkı yok...misal siz hiç pucca günlüklerini okudunuz mu??? kzıımın kitabı okumaya başladığı ilk gün şöyle bir karıştırdım aman yarabbi diziler çırak kalır bu kitabın yanında...ne yapalım nasıl yapalım siz söyleyin yardım edin

    YanıtlaSil
  2. Aynen katılıyorum son derece güzel bir analiz. Pucca'ya gelince, o tam bir ruh hastası. Küfürden başka bişey bildiği yok, Okan onu programına çıkardı ve reklamını yaptırdı. Herkes karşılıklı bir şeyler yiyor. Bu tür projeler birilerinin izninden geçer. Türkiye'de çok büyük oyunlar oynanıyor, buradaki amaç Müslümanları asimile etmek. Bunuda iyi başardılar son yıllarda, ama bizim sözde müslümanlarda hiç hareket yok, kimsenin umrunda değil...

    YanıtlaSil
  3. ohooo ne kavgalar olacak şimdi program satsın diye yapılmadık şey kalmayacak ancak bizim millet alışık böyle programlara zaten beyinler yıkanmış durumda :(

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.