Bu Tarz Benim İlluminati Subliminal Gerçekleri

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Bu Tarz Benim isimli programının gerçeklerini kısa kısa olarak, özet halinde göstermeye çalışıcam.

İlluminati örgütünün yeni dünya düzeni kapsamında, Türkiye ayağındaki büyük oyunları subliminal telkin yoluyla hız kesmeden devam ediyor.

Özellikle ergenlerin bu programlardan inanılmaz derecede etkilendiği ve yaşlarından beklenmeyecek şekilde garip tavırlar sergilediklerini görebilirsiniz. Sokaklarda henüz 13-14 yaşlarındaki kardeşlerimizin mini şortlar, taytlar ve üzerlerine giydikleri dar, rengarenk tuhaf giysilere rastlayabilirsiniz. Buradaki amaç farklı ve ilgi çekici olmak. Bunu da ancak çıplaklıkla yapabilirsiniz mesajı veriliyor.

Banttan yayınlanan bu programlar, en son haliyle yayına hazırlanıp izleyiciye sunuluyor.

Bu Tarz Benim"in eski yarışmacılarından Ayşegül Melisa ve Ezgi Baylar Okan Bayülgen'in programına katılmıştı.

Ezgi Baylar Okan Bayülgen'in Dada Dadanista programında yaptığı itirafla programa damga vurmuştu.

Programda Ezgi Baylar'ın videolarını gösteren Okan Bayülgen, Ayşegül Melisa'ya dönerek, "Sen hayatı erkeklere zehir eden o kadınsın işte, kesinlikle O'sun. Bunu kadınlara karşı kustuğun zehirden anlıyorum." dedi. Ünlü Komedyen yarışmacıların giyim tarzını da eleştirirken devreye giren Ezgi Baylar "Ama bizden öyle yapmamız isteniyor." dedi.

İşte bu tarz benim yarışmacısı Ayşenur Balcı'nın, Rihanna illuminati kölesi kıyafeti. Bu programlar hayata geçirilerek, olgunluk çağındaki küçük yaşlardaki kızlarımızda yeni dünya düzenine hazırlanıyor.


Bir diğerinde ise Ayşenur Balcı, Lady Gaga sex shop kıyafeti ile boy gösteriyor.
vs
Ahlaksızlığın tavan yaptığı bu programda yarışmacılar her yerini cesurca göstermekten çekinmiyor.

Yarışmada son nokta final bölümünde iğrençlik tavan yapıyor..

Finalde başı kapalı, altı açık bir kız yarışıyor. Bu mesaj kime dersiniz müslümanlar?
Sizce bu tarz bizim mi?
Tabiki biz müslümanların değil fakat, (sözde yarışma) ismiyle bile büyük bir zihin kontrolü yapılıyor ve müslüman kızlarına bu giyim tarzı sinsice aşılanıyor.

4 yorum:

  1. sonda dediginiz finalde bası kapalı altı acık kız bile sadece bu oalyı kesinlikle acıklıyor önemli bir yazı olmus tesekkurler :) eminmetin.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, sadece oynanan oyunları ve bizimle alay edercesine imanlarımızı nasıl çaldıklarını görelim istiyorum.

      Sil
  2. evet bu son bölümdeki kızı görünce şok olmuştum! tasarımcıymış farklı şeyler yapmak istiyormuş bu onun tarzıymış güya.. tvde izlenecek hiç birşey bulamıyorum ben..

    YanıtlaSil
  3. Manyak oldu çıktı bizim insanlar, herkeste bir tarz peşine düşmüş gidiyor

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.