Paramparça Dizisi İlluminati Subliminal Telkin

Merhaba kardeşler, bugün sizlere Paramparça dizisinin 22. bölümünden bir sahneyi göstermek istiyorum. Daha önce sizlere burada Medcezir dizisinden örnek vermiştim. Bugün ise bir diğer popüler dizi Paramparça var sırada.

Hazal karekteri dizide, maddi anlamda çok sıkıntılı olmalarına karşın, lüksüne düşkün olarak yaşıyor. Derslerini hiç önemsemeyen ve sosyal hayatta popüler yerleri gezmeyi tercih eden, bunun içinde annesine sürekli yalan söyleyen biridir.

Resimde gördüğünüz gibi Hazal karakterini canlandıran Alina Boz'un üzerinde illuminati tişörtü var. Bu sayede Alina Boz hayranları küçük kardeşlerimiz bunlara özendiriliyor. Bu diziler aracılığı ile müslüman ülkelere şeytani simgelerle telkinler yapılıyor.

vs
Paramparça dizisi kısa zamanda oldukça fazla izleyici kitlesine ulaştı. Bu dizinin yapımcılığını Endemol Türkiye yapıyor. Endemol Türkiye bir yapımcı şirkettir. Dünyada  yaklaşık 25-30 ülkede faaliyet gösteriyor. 

 Endemol Türkiye Biri Bizi Gözetliyor, Survivor ve Var mısın Yok musun gibi yapımların sahibi. Şimdi konuyu uzatmak istemiyorum, Acun Ilıcalı'da bu şirket sayesinde o programları yapıyor. 

Ben yine çok kısa şekilde özet geçtim, sizlere Endemol Türkiye'yi araştırmanızı öneriyorum.

3 yorum:

  1. İzlediğim bir diziydi, gözümden düştü. Kaçırmışım bu ayrıntıyı izlerken. Farketmediğimiz daha neler neler izlettiriyorlardır kimbilir...

    YanıtlaSil
  2. Yani hepsini tek tek ifşa ediyoruz internet ortamında fakat insanlar tapıyorlar neredeyse

    YanıtlaSil
  3. Bu ne biçim dizi? Bela okumalar öpüşmeler ramadan ayinda içki içmeler... Ler de ler bitmek bilmiyor

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.