Çilek Kokusu - İlluminati Subliminal Telkin

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlerle yine ilk defa bizim sayfamızda görmüş olduğunuz bir yayını paylaşıyoruz. Arşivimizde, Türk müzik, film ve dizi sektörlerinden bir çok yeni subliminal mesajlar var. Zamanı gelince hepsini sırayla sizlerle paylaşıyorum. 
 Temelden başlayarak, bu tür örneklerle bazı gerçeklere beraber şahit olup, hiçbir şeyin tesadüf olmadığını ve ortada oynanan büyük bir oyun olduğunu görüyoruz.
 Ülkemiz insanının daha fazla aptallaştırılmasını engellemek ve birlik olup bu oyunlara karşı durabilmemiz için bildiğimiz her şeyi belli bir program dahilinde paylaşmaya devam edeceğiz. 

Dönelim konumuza.! Star'da yayınlanan Çilek Kokusu isimli dizide başrol oyuncusunun giydiği tişört gözümüzden kaçmadı. 

 İşte O diziden 1-2 sahne..
vs
Biliyorsunuz ki, dünyayı savaşlarla kana bulayan illuminati örgütü, Türk toplumunu uyutmaya devam ederken, her yerde olduğunu gözler önüne seriyor. Yeni yeni servis edilen Türk dizileri yoluyla, insanlarımızın imanlarını çalarken, ahlak çöküntülerine sebep oluyor ve hedefine bir adım daha yaklaşıyor. 

Başta Ortadoğu olmak üzere, islam ülkelerini  terör örgütleri vasıtası ile kan gölüne çeviren bu şeytani örgüt, müslümanları ilgilendiren olaylara kör, sağır ve dilsiz kalabilmeleri için insanımızı bu yapımlarla uyutmaya devam ediyor.

 Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır. (Hz MUHAMMED)

11 yorum:

  1. bu diziyi izliyorum 30 kez aaa bak bak göz var göz dedim eşime :)) geri de alıp gösteremedim ama haklıymışım !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Enişteyede aşıladın desene :) Ben bu sahneyi ilk gördüğümde bu kadar izleyicinin gözüne sokulmasına şaşırdım ve o sahnede tuhaf bir şekilde gözlerinide kapatıyorlar.

      Sil
    2. aşıladım ama cinnet geçirecek :)) sürekli onda bu var şunda bu var :))

      Sil
  2. İzlemediğim bir dizi ama haklısın, Hazel'ciğim de farketmiş zaten, evet gözüküyor koskocaman bir göz......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende izlemiyorum abla valla, ama bunların çok reklamı yapıldığı için rast gele bölümlerden birini inceleyince bir şeylere mutlaka rastlıyor ve paylaşıyorum.

      Sil
  3. Bu sene mi benim dikkatimi çekti, yoksa daha önceden de mi böyleydi de ben çok tv izlemediğim için farketmiyordum bilmiyorum ama dizilerin iyice cılkı çıktı gibime geliyor. Bu gözler, işaretler ne kadar aleni kulanılır hale geldi, nasıl bir rahatlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu ile alakalı kısa bir araştırma yaptığımda bu tarz dizileri genelde 7 -17 yaş aralığındaki kardeşlerimizin izlediğine kanaat getirdim, bu diziler çok basitçe yapılıyor, özellikle ahlaki konularda oldukça rahat tavırlar sergileniyor. Aile kavramının neredeyse hiç olmadığı görülüyor.

      Sil
  4. Bariz amblem :( O halkanın etrafındaki yazı gibi şey ne acaba, oklar üçgenler falan bir anlamı var mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet halkalrın bir çok anlamı var lakin eniş kapsamlı ele alınması lazım, yani tam bir bilgi olmaksızın açıklaması yapılamaz. Bu üçgenlerin ve ok işaretlerinin sayısı çok önemlidir, siyonist devlet İsrail'in kuruluşundan tutunda, onlara göre vadedilmiş topraklara kadar bir çok açıklaması vardır. Genel açıklamalardada yazdığım gibi, konu çok uzamasın diye ben sadece özetler halinde yayın yapıyorum. Sizlere merhum hocamız Erbakan'ın, siyonizm ve İsrail hakkındaki videolarını izlemenizi öneriyorum.

      Sil
  5. Bir bölümde burak ın arabasının plakası 34 SJ 6666 666 dikkatinizi çektimş

    YanıtlaSil
  6. Burak ın araba plakası 34 SJ 6666 dikkatli olun illüminati

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.