Merhum Erbakan Hoca İlluminati'yi Böyle Anlatmıştı

 1995 yılında halkın birinci parti olarak meclise yolladığı ve Başbakan yaptığı Merhum Erbakan Hoca'nın lideri olduğu Refah Partisi, 28 Şubat 1997 yılında askeri baskı (postmodern darbe) ile düşürülmüştür. 2 Ekim-7 Ekim 1996 tarihleri arasında Başbakan Necmettin Erbakan sırasıyla müslüman ülkeler olan Mısır, Libya, Nijerya'yı ziyaret ederek siyonistlerin dikkatini çekmişti. Hoca bu bağlamda müslüman ülkelerle bağlarını kuvvetlendirmek ve dış güçlere karşı birlik olmak istiyordu. Bundan hoşnut olmayan dış güçler, yeni dünya düzeni kapsamında Türkiye'deki askeri vesayeti harekete geçirerek amacına ulaştı ve medya yolu ile Hoca'yı linç kampanyasına girişti. Bunun sonucunda ise istediğini elde etmiş oldu.

Dünyayı yöneten Siyonist güçler öylesine derin bir sistem kurmuşlar ki, bindiğimiz uçaktan tutun, yediğimiz yemekten bile para kazanıyor. Nasıl mı? merhum Erbakan hoca zamanında anlatmıştı. Merhum Hoca o dönemler hayatta iken, bende onun sohbetlerini ancak internet ortamından dinler bilgi sahibi olurdum. O dönemler biz cemaatlerde sohbete gider, sofiler arasında bu konuları tartışır ve bilgi sahibi olurduk. Yaklaşık 8 sene önce konu ile alakalı bir çok sayfa açmış, fakat sonuca bağlanmadan maalesef kapatılmıştı.

Bu iki video'da merhum Erbakan hoca, illuminatiyi ve dünyayı nasıl yönettikleri hakkında ince bilgiler veriyor. Merhum Hoca yıllarını, dünyayı köleleştiren bu örgütü deşifre etmek ve insanlara anlatmak için harcamıştı. Günümüzde hiç bir siyasi liderlerden nedense bu tür konularda en ufak açıklama göremiyoruz.



Merhum Erbakan Hoca'nın, illuminati ve siyonizmin dünyayı nasıl ele geçirdiğiyle alakalı bir çok video'su var, arama motorlarından ve video paylaşım sitelerinden aratıp bulabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Amerika'nın belli başlı tüm zenginleri Yahudi, alayı Siyonist, dünyayı da onlar yönetiyorlar, Müslüman Irak,
    Müslüman Libya
    Müslüman Yemen
    Müslüman Suriye.... hepsini sıraya dizmişler çok affedersin Irak, Libya'yı mahvettiler şimdi Suriye ve Yemen ile uğraşıyorlar, bildiğin tecavüz ediyorlar bu Müslüman ülkelere sırayla hem de toplu tecavüz çünkü yanına İngiltere, Fransa, İtalya, Hollanda vs. ve Müslüman Türkiye, Müslüman Suudi Arabistan, Müslüman Katar, Kuveyt'i alarak e hani Tayyip Müslümandı?
    Müslümandı, tek derdi İslamdı hani Tayyip'in?
    Erbakan rahmetli olmasaydı Libya'nın işgaline asla destek olmazdı diye düşünüyorum.
    Zaten rahmetli Tayyip'in de gerçek yüzünü görmüştü diye biliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Evet abla, rahmetli bir çok canlı yayın programında ve partisinin kongrelerinde gelinen noktayı anlatmış, Tayyip Erdoğan hakkında, yanlış yolda olduğuna, ve siyonistlere hizmet ettiğine dair açıklamalarda bulunmuştu. Erbakan hoca başbakanlık döneminde hiç bir islam ülkesi alehinde bir karar almamış ve aldırmamıştır. Hoca'nın bu ülkeye çok büyük faydaları dokunmuştur. Zaten hocaya önceleri karşı olan bir çok solcu gazeteciler ve diğer parti destekçileri, yıllar sonra onu yanlış anladıklarını ve çok büyük bir insan olduğunu dile getirmişlerdir. Örnek olarak "Nihat Genç ve Erbakan" yazın youtube'da bir çok video var bununla ilgili.

    Merhum Necmettin Erbakan Hoca'nın, "Bana Ne Amerikadan" isimli meclis konuşmasını dinlemenizi öneriyorum.

    YanıtlaSil
  3. birazdan izleyeceğim merak ettim doğrusu. Ne yazık ki müslümanı müslümana kırdırıyorlar gerçi bunu yapana yaptırana müslüman denir mi bilemiyorum. İslamiyetin dünya önünce nasıl küçük düşürülmeye çalışıldığı belli oluyor kimseden de ses çıkmıyor...

    YanıtlaSil
  4. Erbakan Hoca, gerçek bir mucitmiş aynı zamanda. Çok ileri görüşlü olduğunu da biliyorum. Kıbrıs çıkartmasında, tüm adayı alalım, ilerde Rumlar yine sıkıntı çıkarır dediği de aktarılır, o dönem bu görüşe karşı çıkılmış. Şahsi görüşüm çok iyi olurmuş.
    Allah mekanını cennet eylesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin, yıllar sonra taraflı tarafsız herkesin taktirle yadettiği bir liderdir kendisi. Günümüz olaylarını 25-30 yıl öncesinden görmüş ve bu günlere dikkat çektiği müthiş analizleri vardır, anlatımlarını sürekli izler bilgilerimi taze tutarım, eğer hoca'ya sahip çıkılsaydı şuan Türk İslam birliği kurulmuş ve müslüman kanı durmuş olacaktı lakin içimizdeki işbirlikçiler buna izin vermedi...

      Sil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.