Türkiye Gerçekleri, Pavyonlardaki Fuhuşa Zorlanan Kardeşlerimiz

Merhaba kardeşler, uzun zamandır blog sayfamız yine kapalı kaldı ve sizlerle bu süre zarfında paylaşımda bulunamadım. 

Türkiye'nin, yeni dünya düzenindeki rolü belirlenirken, bir yandan terör olaylarıyla gündeme geliyor, bir yandan ise, işin görünmeyen kısmında namusu olan kadın ve kız çocuklarını fuhuş batağına terk ediyor. 

Video'da izleyeceğiniz şeyler, Türkiye'nin gizli gerçekleridir. Daha önceki paylaşımlarda anlatıldığı üzere, subliminal mesajlar zamanla insanlarımızın bilinçaltına işlenmiş olarak karşımıza çıkıyor. Video'da 2 bayan, Ankara'daki bir pavyon'da lezbiyen ilişki'yi sahneye koyuyor. Türkiye'de, binlerce pavyonda her gece bu tür rezillikler yapılarak, insanlar birer sapık haline dönüştürülüyor. 

Fuhuş Mafyası İş Başında...
Genç kardeşlerimiz planlı olarak okul çağlarında bu yola mecmur bırakılıyorlar. Türkiye'de fuhuş mafyası bu işi sinsice yapmayı başarıyor. Pavyonlada genelde yaşları büyütülmüş genç kızlar erkeklere para karşılığında  peşgeş çekiliyor. Bu yola düşen kızlar, genelde fuhuş mafyasına çalışan yakışıklı erkekler tarfından kandırılıyor. Mafyanın elinde bir takım gizli çekilmiş kasetler sayesinde şantaj olarak kullanılıyor. Kızlar zamanla bu çarkın bir dişlisi haline getiriliyor.

Devlet Görmezden Geliyor...
Devletin bu konuda hiç bir yaptırımı yok, televizyonlarda bununla ilgili hiç bir haber göremezsiniz. İnsanlar bu ve buna benzer yollarla sarhoş olup uyutulurken, yeni dünya düzeni kapsamında bu günlerde orta doğuda sınırlar yeniden çiziliyor.

4 yorum:

  1. tam anlamıyla rezillik !!
    blogu fark ettim bende kapalıydı ucu kimlere dokunduysa artık ...

    YanıtlaSil
  2. Bunlar yıllardır var, video'da ki kızlar nasılda normalmiş gibi davranıyorlar değil mi? İşte alt yapısı bizim çocukluk yıllarımızda atılmış bu gelinen noktanın. Youtube'da bunun gibi yüzlerce video var pavyon gecelerine ait. Merak edenler bakabilirler. Sadece pavyon ile kalmıyor tabiki, sayfayı tamamen silmezlerse, (ki silerlerse yeni blog açarım) farklı bir çok konuda bilgilendirme yapıcam inş.

    YanıtlaSil
  3. Dünya sorunu bu maalesef:( Arabistan'ından, Bangladeş'ine, İsveç'ten, Afrika'ya, Asya, Avrupa, tüm ülkelerde var, Müslüman, Hristiyan hiç farketmiyor. Güçlü hükümetler yok hiçbir ülkede demek ki, yüzyıllardır bu sorun çözülmüyor. Bir de şu eğer bir ülkede herkes refah içinde olsa, kimse üç kuruşa muhtaç olmasa, işsizlik olmasa fuhuş olmaz.

    YanıtlaSil
  4. Abla haklısın ne diyim, devlet yok maalesef...

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.