Gora'daki Subliminal Mesajlar

Merhaba arkadaşlar, daha önceki paylaşımlardada gördüğünüz gibi komedi adı altında insanımıza yıllarca cinselliği aşıladılar. İnsanlarımızı birer sex köleleri haline getirmekti amaçları. Şimdi Cem Yılmaz'ın Gora isimli filmine göz atalım.

Filmde Cem Yılmaz iki karakterde karşımıza çıkıyor, filmi izlerken dikkat ettiyseniz Cem Yılmaz'ın oynadığı tek karakter hariç herkes gay ve eşcinsel.. Eşcinsel olmayanlar ise beyenilmeyen tiplerden oluşturulmuş, burada insanlarımıza eşcinsellik aşılanmaya çalışılmış..
Sahnedeki erkeklere tayt giydirilmiş..  Filmde bu sahnede erkeklerin kalçalarına zoom yapılıyor ve kadınlarınkinden farksız olduğu hissi uyandırılıyor... İnsanımız eşcinsellere alıştırılıyor.. Ayrıca sağ köşedeki piramit ortasında deccal'in gözünü gördünüzmü.!
Diğer bir sahnede ise iki gay baş başa kadeh tokuşturuyorlar... Burda verilmek istenen mesaj ise romantizm, duygu yoğunluğu..
Sahnenin devamı ise subliminal mesaj'ın doruklarına çıkarıyor.. iki eşcinsel kalp içine alınıyor. Burada yapılan telkin bilinçaltımızı zorlar nitelikte. Aşk başlıyor..
Bir diğer sahnede ise koklama konu alınmış.. Birleşme esnasında yapılan tatmin duygularından biri.. Bu mesaj filmde fazlasıyla akılane bir biçimde verilmiş...
Çok daha fazlası var ama biz final yapalım bu film için, zira daha sırada birçok konu var sizlerle paylaşacağım..
Finalde ise sex mesajı yazı ile verilmiş. Başrol karakterine yükleme yapılırken değiştirilen kasetin üzerinde sex yazıyor.
Evet arkadaşlar bu iğenç film üzerinde fazla durmak istemediğimden hızlıca geçtim, aslında konuşulacak çok şey var fakat sırada daha niceleri var. 

4 yorum:

  1. yuh yaa :) hadi gözü görmek biraz zor da kaset baya baya belli, benim anlamadığım mesela bu fikirler Cem Yılmaz'dan mı geliyor yoksa ne bileyim montaj esnasında ki kişiler habersiz mi ekliyor ..

    YanıtlaSil
  2. Bu konuya aşırı bir ilgim yok ama 25. kare hakkında az da olsa bilgiliyim diyebilirim. Sadece görüntüyle değil sesle de bilinç altı etkileniyor. Her sağlıklı insanın sesi belirli eşiklerde duyma aralığı vardır. Bu aralıktaki sesi duyarız, belli aralıktaki sesimizi ise beynimiz algılar. Hangi ülkeydi hatırlamıyorum. Bir siyasi parti lideri 25. kareyle iktidara geldiği iddia edilmişti. Bilinç altına izledikleri dizilerde vb. işlenmişti o siyasi lider. Bunun dışında mesela film izlerken aniden canımızın cips, kola vb. çektiği olmuştur. 25. kare tekniğiyle sanal reklamlarda sık yapılıyor.KPOP vb. müzik sektörleri de çok eleştiriliyor bu konuda 25. kare konusunda. Hatta belki kuruntudur, genç kızların KPOP hayranlığının altında bile bilinç altını etkileyen 25. kare olduğunu düşünüyorum.

    Oldukça ilginç konular üzerinde duruyorsun. Aaaa.. bunda da mı varmış diye şaşırdığım kısımlar oldu açıkcası. Ayrıntısıyla inceleceğim blogunu,

    YanıtlaSil
  3. Hazel, Cem Yılmaz'ın diğer filmlerindede var, yani insanın kendi çektiği filmde bundan habersiz olması söz konusu olduğunu sanmıyorum zira Cem Yılmaz inançlı biri değil. Birçok gösterisinde dini alay konusu haline getirip meleklerle veya dini kavramlarla iğrenç espiriler yaptığını biliyorum.. Dikkatinizi çektimi bilmiyorum fakat Cem Yılmaz sürekli parasıyla övünür çoğu gösterisinde. Burada paraya giden her yol mübahtır mesajı veriyor.. Zaten özel hayatından da bunu görebiliyoruz..

    YanıtlaSil
  4. Özlem dediklerine harfiyen katılıyorum. 25. kare tekniği siyasette de kullanılıyor, hayatın her alanında kullanılıyor. Eski Türk filmlerindede fazlasıyla kullanıldı, onlarında paylaşımını sırası gelince yapıcam..

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.