Grup Vitamin - İsmail 2 rezilliği

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kardeşlerim, iş güç yoğunluğu arasında subliminal telkin paylaşımlarına biraz ara vermek zorunda kaldım. Bu arada inclemelerim seyrek bir şekilde de olsa devam etti. Başlıktanda anlaşılacağı üzre Grup Vitamin'in - İsmail 2 klibi rezilliğini sizlere göstermek istedim.
Hemen resimlere geçiyoruz. İlk sahnede Allah'ın bize bahşetmiş olduğu eşsiz nimetlerinden biri olan sütü ve ondan elde ettiğimiz ayranı, klipte oynayan rezil kadının nerelerine döktüğüne dikkatlice bakalım.
vs
Bu rezil klipteki kadın bununlada yetinmiyor ve sapıkça hareketler sergiliyor. Bu kliple insanlarımz bilinçaltındaki ve daha önceden aşılanmış telkinleri harekete geçiriyor.

Ayşe kadın 75 kuruşa satılıyor. Ayşe kadının değeri yok, aslında bunlara göre kadınlarımızın hiç değeri yok. Kadınlarımız alınıp satılan bir mal gibi yansıtılıyor bu rezil klipte.
Nimetin üzerinde çıplak kadın pazarlığı...
Yüce RABBİMİZ bizi henüz helak etmedi. Toplumlar neden kötüye gider, rahmetten mahrum kalır, din düşmanlarının esiri olarak dış güçlerin güdümünde yaşamaya mahkum kalır biliyormusunuz, O toplumda ALLAHA yapılan ihaneti görüpte kimse ses çıkarmadığı için. Bu ihanete alkış tuttukları için. İşte Yüce MEVLA TEALA TAKADDES hazretleri (yüce ve noksan sıfatlardan uzak temiz) bize bu nimetleri verdi ki, açlığımızı giderelim, şükredelim diye. Ama bizler ne yapıyoruz sadece ihanet. Bunlara tutulan alkışlar, bu şarkılara yapılan tebüssümler, yapılan eşlikler, çok üzelmiş ibi sosyal medyada yapılan paylaşımlar, hepsi amel defterine yazılıyor. Beklemediğimiz bir günde aniden karşımıza çıkacak, belki bugün belkide yarın. Çok uzak değil.
vs
İşte yıllarca bize batılı ülkelerin ve içimizdeki avrupalı sevdalılarının dayattıkları ve sonuç ortada.
Bu klipler porno filmlerini aratmıyor. İsyan dolu, ihanet dolu. 

Batılı siyonist işgalci güçleri Kurtuluş Savaşında büyük bir iman gücü ile savuşturan ve namusuma değmesin namahrem eli diye canlarını feda ederek büyük kahramanlık gösteren dedelerimiz bu günler içinmi şehid oldular. 
Uyan ey müslüman. silkelen, ALLAH ve RESULÜNE ihanet içindesin.
Bu sapık zihniyetin namuslarınızı kirletmesine izin verme.
İzleme izlettirme, aileni, sevdiklerini, en önemliside çocuklarını koru.!

3 yorum:

  1. Aslında kardeşim, bu sefer yanılmışsın. "Grup Vitamin" bu klibinde ve şarkısında birçok gönderme olduğunu açıklamıştı. Yani sübniminal bir mesaj vermiyor aksine bu konuların altını çiziyor...

    YanıtlaSil
  2. Beyin ishali demekki böyle bişey!

    YanıtlaSil
  3. En çirkinide Ayşe validemizin ismi olan bir sebzeye yatırılmış çıplak kadın oldu. Köy pazarında kazık veya hıyarların üzerine yatırılması gerekiyordu. En azından birşey girerse azmış ruhumu dizginleyebilirdi

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.