Ajda Pekkan Yakarım Canını İlluminati Subliminal

Bugün Ajda Pekkan'ın, Yakarım Canını isimli yeni şarkısına çektiği video klibindeki illuminati sembolleri ve yaptığı tek göz hareketine bakıcaz.

Resimde de görmüş olduğunuz gibi Ajda Pekkan Kuru kafa tişörtü ile karşımıza çıkyor. Tüm klip boyunca bu tişört neredeyse hep üzerinde.


Kuru kafa'nın bir illuminati sembolü olduğunu bilmeyeniniz elbette vardır. Bunun için çeşitli internet siteleinden veya illuminati subliminal mesajlar ile ilgili yazılmış kitaplardan araştırma yaparak bilgi sahibi olabilirsiniz. 


Yapacağınız araştırmalar sonrasında, ünlülerin kliplerde neden bu kadar fazla kuru kafa tişörtleri ile boy gösterdiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Kuru kafa, Satanist örgüt İlluminati’nin ABD kolu olan "Skulls And Bones" (Kurukafa ve Kemik örgütüne) dayanır.

Ajda Pekkan Tek  Göz

İşte Ajda Pekkan'dan, Yakarım Canını klibindeki 1-2 saniyelik o meşhur illuminati hareketi...

Dünya yıldızlarından 1-2 örnek verelim..
Rihanna

Selena Gomez

Ünlüler vasıtasıyla illuminati örgütünün propagandaları dünyaya böyle yapılıyor. Eğer sizde bunlardan birinin hayranıysanız, ilk fırsatta sırtınızda bir kuru kafa tişörtü görmek çokta şaşırtıcı olmaz sanırım.
En acı tarafıda bu sayede çoğu insanın farkında olmadan bu örgüte hizmet etmiş olması...

8 yorum:

  1. Kuru kafanın böyle bir simge olduğunu bilmiyordum açıkçası.
    O kadar çok yerde var ki... Küpelerde, rozetlerde, bilekliklerde, ...
    Korkarım pek çok kişi de anlamını bilmeden kullanıyor bu objeleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir çok yerde var hatta bir çok türk dizilerinde görebilirsiniz fakat ben bunları paşlaşıp postu çok uzun tutmak istemedim. Genelde öz ve açıklayıcı olmaya yöneliyorum

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Aynen bacım sorma, ama hepsini ifşa etmeye devam edicez. Önemli olan insanımızı bilinçlendirip bu tehlikelere karşı birlik olmayı sağlamaktır

      Sil
  3. Hiç sevmem bu kadını yanardöner akp yalakasıdır bir de asker kızı olacak...babası mezarında dört dönüyordur kurukafayı moda etmişler şaşıp kalıyorum millet giyiyor zevksizler aklıbaşında kimse sırtına kurukafa giymez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunların derdi aslında Akp değil, iktidarda kim varsa yani güç kimdeyse ona çevirirler kıblelerini. İnsanımızda maalesef bunlara prim vermektedir. Ama yıllarca medya yoluyla bu tür mesajlara maruz kaldılar, uyanmak pek kolay olmayacak fakat başarmalıyız, birlik olup işin ciddiyetini anlatmalıyız

      Sil
  4. Sanatçı olup da eli yüzü düzgün biri var mı ki zaten? Müslüman insanın böyle malayani, faydasız şeylerle uğraşmaması gerekir.

    YanıtlaSil
  5. Selena gomez nasıl bir kızdı nasıl biri oldu.

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.