Çok Güzel Hareketler Bunlar Subliminal Mesajlar

Merhaba kardeşler, bugün sizlere kısa kısa "Çok Güzel Hareketler Bunlar" isimli yapımdan söz etmek istiyorum. Komedi adı altında insanlarımız farkında olmadan bakın nasıl zehirleniyorlar.

Sahneledikleri bir çok oyunda cinsel içerikli mesajlar veriliyor. Oyunu izlemeye gelen seyircilerin çoğunluğu bu rezilliğe alkış tutarken, küçük bir bölümü ise tepki vermeksizin izlediği dikkatimi çekmişti. Anlaşılıyor ki, bazıları bu kadarını beklemiyorlardı.

Resimdeki sözde oyunda, otobüste fortçuluk yapan bir erkek konu ediliyor. 
bu resimde ise bir erkek diğerine fortçuluk yaparken izleyiciler alkışlar eşliğinde kahkaha atıyor.
Sözde komedi tabi, sorun yok gülmek serbest.
Tabi bu oyunları izleyen minik kardeşlerimizde var maalesef.  Lakin onları düşünen ebeveynlerin akılları nerede acaba o şüpheli.!

Bir diğer oyunda ise elemanın giydiği tişört çok manidar. Tişörtte bir silah deseni ve üzerinde "breach of the peace" yani "Ayaklanma" yazıyor. Acaba bununla kimlere ve ne için mesaj veriliyor?
Gelelim bir diğer oyuna. Oyunda kırmızı bir elbise ile sözde dans eden ve iğrenç hareketler yapan bir kadın, yanında ise elbisenin altına saç kurutma makinesi ile hava üfleyen bir adam. Ama  sorun yok, zaten bir komedi programı. Gülelim geçelim, aklımıza kötü şeyler gelmesin, bunları izleyen çoçuklarda başının çaresine baksın değil mi?
Geçelim bir başka oyuna. Bu oyunda ise Acımasız Gerçekler diye bir karakter sahneleniyor. Üzerinde ise bir pelerin var ve pelerini açınca a.q yazısı çıkıyor. Karakteri canlandıran oyuncu, bu acımasız gerçekler ama halk arasında başka anlam taşıyor diyor ve seyirci kahkahalarla yine alkış tutuyor. Artık sizlerde ne olduğunu anlamışsınızdır.
Sırada başka oyunlar var, bu yine sözde oyunlarda ise karakterler farklı birer tişört ile izleyenlere mesajı veriyor.
vs
Son resimde ise yine SEX yazısı ile mesaj yerine ulaştırılıyor.
Bunlar sadece bir kaç örnek. Oyunları izleyenler dikkat ederse hem konu olsun, hemde giyilen kıyafetler olsun, insanlarımızı sadece aptallaştırmaktan  ve hayasızlaştırmaktan öteye geçmeyeceğini belki idrak edebilirler. 

Bu subliminal mesajlar sayesinde zamanla her iğrenç yaklaşım normal karşılanacak ve toplumlar parçalanarak sapıkça fikirlerin destek bulması sağlanacaktır buradaki gibi.

2 yorum:

  1. Komedi mantığıyla pek çok şeyi normalmiş gibi algılıyor ekran karşısındakiler.
    Aslında olay subliminal mesajı da aştı artık, pek gerek görmüyorlar, doğrudan ve açık açık görüyoruz maalesef pek çok şeyi...

    YanıtlaSil
  2. aynen öyle maalesef ama tepkimiz oluşmuyor nedense.

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.