Justin Bieber Where Are You Now İlluminati Subliminal

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle çok kısa bir şekilde Justin Bieber'ın, şarkısına çekmiş olduğu bir klipten söz edicem. Bir çok klipte, dünyayı yöneten İlluminati örgütünün faaliyet alanları konu alınıyor. Bunlar Subliminal telkinlerle insanların bilinçaltına işleniyor. Hazırlanan bu klipler sayesinde insanlar, belli bir zaman sonra yaşanacak toplumsal olaylara alıştırılıyor. 

Klipte bu sahneler, saniyenin onda biri kadar düşük bir zaman diliminde geçiliyor. İlk anda fark edilemeyen bu objeler bilinçaltına aktarılıyor.

İnternette yaptığım araştırma sonucu Justin Bieber'ın bu şarkısına çektiği klibinde, belirli resimlere rastladım. Konuları geniş kapsamlı ele aldığım için, klibi her ayrıntısına inecek şekilde inceledim. Bu inceleme sonucunda gözden kaçan şok edici bir çok ayrıntıya rastladım. Şimdi onları sizler için yayınlıyorum.

Başında bir taç ve illuminatinin kralı Justin Bieber...
Şeytanı simgeliyor..
Sırtında İsrail bayrağı...
Savaş- Kan...
Ve molotof kokteyli..
Bu sahneye dikkat edelim. Burada Justin Bieber'ın vücudunu delip geçen bir ok var.
Bir başka sahnede ise vücudunu delip geçen penis. Peki nedir bunların anlamı? Anlamı şu; Sizi cinsellik ile öldürüyoruz.
Penise ağzını açan Justin Bieber, Oral sex mesajı veriyor...
Ve final sahnemizde Justin Bieber, illuminati dünyanın merkezinde...
Bu klip, youtube üzerinden 1 ay içerisinde şimdiden 83 milyon civarında izlenmiş. Türkiye'de dahi ergenlik dönemindeki kızlar tarafından en çok sevilen yabancı şarkıcı olan Justin Bieber görevini kusursuz yapıyor...

Klipte bunlardan çok daha fazlası var,  fakat şimdilik bu kadarı yeterli diye düşündüm..

2 yorum:

  1. Şüphesiz bu kişiler yetiştirilip piyasaya sunuluyor.
    Her adımları her davranışları programlidir..kelimenin tam anlamıyla ruhları şeytana satilmistir..
    Bir gencin arzu ettiği bir çok şeyi avuclarina koyarak istedikleri şekilde ve yönde yönetilir tabi bunların peşinden gidenler de aynı şekilde ..Eminem bir arkadaşının ölümünden sonra söyledikleri ve kızı dünyaya geldikten sonra bu ışıklı ve şöhretli dünyadan kurtulma isteğini dile getirmiştir ..Ancak böyle bir şey yani geri adım atmak hiç de kolay değil söz konusu değil ..sonu mutlak ya kendilerinin ya da en yakın sevdiklerinin ölümü ile sonuçlanır ..
    Michael Jackson olayında olduğu gibi.
    Hepsi piyon.
    Oyun büyük ..Allah yardımcımız olsun.

    YanıtlaSil
  2. Abla aynen dediğin gibi. Eminem bir çok olayla karşılaşmış ve bildikleri oldugu için diken üstünde hissediyor kendisini ve uzak durmaya çalışıyor. Amin..

    YanıtlaSil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.